Aansturen buitendienst optimaliseren, aansturing buitendienst optimalisering, optimalisering aansturen buitendienst | PCA

Aansturen buitendienst optimaliseren

Het aansturen van uw buitendienst optimaliseren

Door het aansturen van uw buitendienst te optimaliseren, kan er meer werk worden uitgevoerd door hetzelfde aantal mensen. Ook zal het verrichte werk beter zijn. Het is niet altijd even eenvoudig om praktisch opgeleid personeel te vinden. Zeker wanneer het aantal servicemedewerkers binnen uw bedrijf aan de krappe kant is, kunnen klussen langer blijven liggen dan u zou willen. Een betere planning is de sleutel naar efficiënter omgaan met de mankracht waarover u beschikt. Wanneer u kiest voor de plan- en buitendienstsoftware van PCA, zullen uw monteurs hun werk beter, sneller en slimmer kunnen uitvoeren. Dit is niet alleen terug te zien in tijdwinst en lagere kosten, maar ook in de tevredenheid van uw klanten.

De aansturing van uw buitendienst door een optimalisering van de planning

De aansturing van uw buitendienst door een optimalisering van de planning met de software van PCA heeft meerdere positieve kanten. Onze slimme software kan kiezen welke servicemonteur de minste reistijd zal hebben om op locatie te komen. Dit levert tijdwinst op en creëert meer ruimte om andere werkzaamheden in de planning van de servicemedewerker op te nemen. Ook kunt u met behulp van de software van PCA analyseren of uw monteurs hun reparaties direct op de juiste manier kunnen uitvoeren bij de klant. In de buitendienstsoftware, waarin uw medewerkers alle gegevens digitaal vastleggen, ziet u direct de eventuele reden van het niet in één poging kunnen oplossen van een probleem. Denk bijvoorbeeld aan oorzaken als niet de juiste benodigdheden bij zich hebben, een klant die niet op de locatie aanwezig is op het tijdstip van de afspraak of het feit dat de monteur te weinig tijd heeft gekregen voor het karwei. Doordat u altijd inzicht heeft in dergelijke gegevens, kunt u in een vroeg stadium ingrijpen en het probleem aanpakken.

Profiteer van deze voordelen:

Door de inzet van slimme software en
algoritmes versoepelt u het werkproces.

Zo eenvoudig werkt het

Vastleggen

Hogere first-time fix

Je klant heeft een storing-, onderhouds- of reparatieverzoek. Dat melden zij via het digitale klantportaal of telefonisch bij je. Het vastleggen kan in PCA of (geïntegreerd) in je bestaande ERP of boekhoudoplossing.

Snel een correcte opdracht vastlegging
Gekoppeld met je bestaande ERP-systeem en klantportaal
Juiste opdracht = hogere first-time fix

 

Plannen

Sneller dan ooit

Dagen vliegen voorbij; wij zorgen voor grip op de planning. Is de inhoud van de   opdracht bekend? Wij koppelen er een optimale planning aan.
Hoe: door de juiste persoon op de juiste plek te plannen. Incl. een geoptimaliseerde route. En direct een afspraak o.b.v. een passend voorstel voor zowel uw organisatie en als de eindklant.

Laat het planproces over aan onze slimme algoritmes, kies voor PCA’s Marlin.

Met ketenintegratie kunnen wij een afspraak van jullie klant plannen bij een onderaannemers. Zo houd je grip op uitstaand werk en verminderen faalkosten (in de keten).

Klanten sneller bedienen
First-time fix verhogen
Vermindering van reistijd door route-optimalisatie
Regie op uitstaand werk
Optimaal gebruik van beperkte capaciteit van je team

Registreren

Makkelijk: 1 uur administratie per vakman per dag besparen

De vakman kan direct aan de slag, want hij weet exact wat hij moet doen. Met onze gebruiksvriendelijke mobiele app houden we belangrijke gegevens automatisch bij. Verbruikte materialen, urenverantwoording, foto’s, (inspectie)formulieren en een handtekening van de klant.

Na afronding verschijnt de werkbon direct in de inbox van de klant. De app is flexibel instelbaar en te configureren naar uw workflow.

Snelle opdrachtverwerking
Urenregistratie
Minder administratie
Sneller factureren
Minder belasting op kantoor

Verwerken

Eenvoudig met dashboards

Het proces is klaar, de data is al op kantoor voor facturatie. Alle verzamelde gegevens zie je op je dashboards en rapporten, zodat je met één druk op de knop kunt bijsturen.

Mensen processen en klanttevredenheid optimaliseren
Inzicht en stuurinformatie
Klaar voor facturatie

Schakel PCA in voor de optimalisering van het aansturen van uw buitendienst

U kunt PCA inschakelen om de optimalisering van het aansturen van uw buitendienst te realiseren. Vraag op onze website een demo aan of neem telefonisch contact op met onze specialisten om de verschillende opties door te nemen. Voor welk van onze softwareoplossingen u ook besluit te kiezen, het gebruiksgemak is groot en er is geen lange opleiding voor nodig om met het systeem te kunnen werken. Mochten er onverhoopt toch nog onduidelijkheden zijn of heeft u het idee dat het systeem niet naar behoren functioneert, dan kunt u zich altijd wenden tot onze support. Deze service brengt voor u geen extra kosten mee.

ZIJ werken al met PCA