Betaal per gebruiker per maand (SaaS), dus grip op de kosten

Betalen per gebruiker

BETAAL PER GEBRUIKER

Voor de software van PCA betaal je per gebruiker, want je sluit per medewerker een abonnement af. Je gebruikt alleen wat je bedrijf nodig heeft; inclusief evenredige kosten. Heel helder en transparant en dat is prettig! 

Grip op de kosten

Je hoeft geen investeringen te doen in prijzige servers of raamcontracten, die je niet volledig gebruikt. Je betaalt naar wat je nodig hebt en dat zorgt voor grip op de kosten.

Wij besparen je het hele proces van installatie, updates en onderhoud. Ook hoef je je niet druk te maken om de onderliggende infrastructuur en je kunt altijd terecht bij onze  support-desk

Je bent verzekerd van realtime inzicht, continue updates en beveiligingspatches. Medewerkers werken (ongemerkt) altijd met de nieuwste versie en de nieuwste functionaliteiten

Wat heb je nodig?

We bekijken samen wat je nodig hebt om jouw bedrijfsproces te optimaliseren. Misschien ga je voor de digitale werkbonnen voor jouw buitendienst nodig of het planbord of allebei? En wat te denken van de communicatie-service, de toegepaste kunstmatige intelligentie of een strategische sessie? Alles is mogelijk! Wij richten de software voor jouw bedrijf in, zodat jij je verder kunt ontwikkelen. We begeleiden het hele proces, van advies tot implementatie.

Altijd bereikbaar

Bij PCA is alles cloud-based. Hierdoor zijn de apps altijd up to date en worden jouw gegevens veilig beheerd. Het maakt niet uit waar op de wereld jouw medewerkers en klanten zich bevinden, want de software-oplosssingen zijn overal en op ieder tijdstip beschikbaar.

Voordelen van de software van PCA

versoepel je werkproces Door de inzet
van slimme software en algoritmes

ZIJ werken al met PCA