Buitendienst management software, software buitendienst management, software voor buitendienst management | PCA

Buitendienst management software

Uw buitendienst efficiënt aansturen met de managementsoftware van PCA

Een strakke planning is fijn om goed te kunnen werken, maar een dynamische planning is nog beter. Met het digitale planbord en de buitendienstapp van PCA heeft uw buitendienst op elk moment van de dag toegang tot de planning. U kunt binnen het dashboard de status van de verschillende opdrachten zien en direct handelen naar hoe de situatie op het betreffende moment is. Zo kunt u wanneer een opdracht meer tijd in beslag neemt dan verwacht meteen een nieuwe afspraak bij de klant in laten plannen of u kunt, wanneer u ziet dat een servicemedewerker tijd overhoudt op een dag, hem naar een andere klant waarvan de locatie op de route ligt laten gaan. Klanten kunnen sneller worden bediend en dit zal u in dank worden afgenomen. Profiteer van de vele voordelen die het efficiënt aansturen van uw buitendienst met onze managementsoftware u kan opleveren.

Slimmer, sneller en beter plannen met onze software voor buitendienstmanagement

Door slimmer, sneller en beter te plannen met de software voor buitendienstmanagement van PCA, zult u op vele fronten winst kunnen behalen. U kunt hierbij denken aan financiële winst, maar ook aan het winnen van tijd. Tijdwinst wordt onder andere behaald door de geoptimaliseerde reisroutes die uw buitendienst aangeleverd krijgt, zodat files kunnen worden vermeden en simpelweg de snelste weg naar de klant wordt gekozen. De first-time-fix ratio zal stijgen en doordat er niet opnieuw een monteur zich met hetzelfde probleem van de klant hoeft bezig te houden, valt hier eveneens veel tijd te winnen. Een hogere klanttevredenheid door het snel te hulp kunnen schieten bij eventuele storingen is ook een belangrijk punt, evenals positief gestemde field servicemedewerkers, omdat zij door de geoptimaliseerde planning worden ingezet op opdrachten die zij met hun specifieke kennis en vaardigheden perfect kunnen uitvoeren.

Profiteer van deze voordelen:

Door de inzet van slimme software en
algoritmes versoepelt u het werkproces.

Zo eenvoudig werkt het

Vastleggen

Hogere first-time fix

Je klant heeft een storing-, onderhouds- of reparatieverzoek. Dat melden zij via het digitale klantportaal of telefonisch bij je. Het vastleggen kan in PCA of (geïntegreerd) in je bestaande ERP of boekhoudoplossing.

Snel een correcte opdracht vastlegging
Gekoppeld met je bestaande ERP-systeem en klantportaal
Juiste opdracht = hogere first-time fix

 

Plannen

Sneller dan ooit

Dagen vliegen voorbij; wij zorgen voor grip op de planning. Is de inhoud van de   opdracht bekend? Wij koppelen er een optimale planning aan.
Hoe: door de juiste persoon op de juiste plek te plannen. Incl. een geoptimaliseerde route. En direct een afspraak o.b.v. een passend voorstel voor zowel uw organisatie en als de eindklant.

Laat het planproces over aan onze slimme algoritmes, kies voor PCA’s Marlin.

Met ketenintegratie kunnen wij een afspraak van jullie klant plannen bij een onderaannemers. Zo houd je grip op uitstaand werk en verminderen faalkosten (in de keten).

Klanten sneller bedienen
First-time fix verhogen
Vermindering van reistijd door route-optimalisatie
Regie op uitstaand werk
Optimaal gebruik van beperkte capaciteit van je team

Registreren

Makkelijk: 1 uur administratie per vakman per dag besparen

De vakman kan direct aan de slag, want hij weet exact wat hij moet doen. Met onze gebruiksvriendelijke mobiele app houden we belangrijke gegevens automatisch bij. Verbruikte materialen, urenverantwoording, foto’s, (inspectie)formulieren en een handtekening van de klant.

Na afronding verschijnt de werkbon direct in de inbox van de klant. De app is flexibel instelbaar en te configureren naar uw workflow.

Snelle opdrachtverwerking
Urenregistratie
Minder administratie
Sneller factureren
Minder belasting op kantoor

Verwerken

Eenvoudig met dashboards

Het proces is klaar, de data is al op kantoor voor facturatie. Alle verzamelde gegevens zie je op je dashboards en rapporten, zodat je met één druk op de knop kunt bijsturen.

Mensen processen en klanttevredenheid optimaliseren
Inzicht en stuurinformatie
Klaar voor facturatie

Maak kennis met onze software voor buitendienstmanagement

Uw huidige boekhoud- en ERP-systemen kunnen gekoppeld worden aan ons platform, waardoor data niet dubbel ingevoerd hoeft te worden. Orders worden rechtstreeks naar uw planning gesynchroniseerd en doordat dit alles automatisch gebeurt, is de kans op het ontstaan van fouten aanzienlijk kleiner dan wanneer dit handmatig zou moeten gebeuren. Met de app voor de buitendienst zullen wijzigingen in een orderstatus direct zichtbaar zijn in het dashboard, waardoor de planning direct kan inspelen op de situatie van het moment. Het managen van uw buitendienst zal vele malen sneller en effectiever kunnen plaatsvinden. U kunt kennismaken met onze software voor buitendienstmanagement door op onze website een demo aan te vragen. Nadat wij uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen, zullen wij een afspraak met u maken om u uitleg te geven over onze systemen en zult u ontdekken waar voor u de winst zit.

ZIJ werken al met PCA