CO-certificering - PCA

CO-certificering

CO-certificering verplicht per 1 januari 2023

De Gasketelwet is een wettelijke regeling die vakbekwaamheidseisen stelt aan alle cv-monteurs en bedrijven die gasverbrandingstoestellen (lees ketels) installeren, repareren en/of onderhouden. Het komt er op neer dat na afloop van de uitgevoerde werkzaamheden de monteur zijn werkzaamheden controleert en de resultaten vastlegt. 

De registratie van de uitgevoerde werkzaamheden is verplicht, want volgens de nieuwe wet moet je kunnen aantonen wat je hebt uitgevoerd.

Wij werken aan een slimme oplossing voor jouw vakmannen

PCA helpt jouw vakmannen met het digitaal invullen van de checklist en het bewaren van deze gegevens. Dat gaat heel envoudig met een formulier in onze app, waarna deze automatisch in jouw bestaande ERP-systeem aan de juist klant wordt gekoppeld. Je raakt op deze manier geen (digitale) formulieren kwijt en alle informatie is bij de juiste klant opgeslagen.

Op dit moment werken we hard aan de ontwikkeling van een formulier in onze app om eenvoudig te kunnen registreren. We houden je op de hoogte! Interesse? Neem contact met ons op, we horen graag hoe we jou hiermee kunnen helpen.

co-certificering
Tips van PCA
5 GRATIS TIPS!

JOUW BUITENDIENST SLIMMER, BETER EN SNELLER MAKEN?

Bespaar tijd en geld met een slimme planning voor je buitendienst. Lees de gratis tips van onze techies zodat jouw bedrijf gaat groeien.