Digitaal planbord, digitaal planbord app, digitaal planbord applicatie | PCA

Digitaal planbord

De voordelen van een digitaal planbord

Door een digitaal planbord in te zetten in uw bedrijf kunt u uw servicemedewerkers zeer efficiënt aansturen. U kunt dit doen door handmatig de juiste personen voor een specifieke taak in te zetten, maar dit kan, zeker wanneer u vele monteurs in dienst heeft, een heel gepuzzel zijn. Wat nu als u het gehele planproces sneller en eenvoudiger zou kunnen laten verlopen door te kiezen voor de juiste software? Dat zou u niet alleen veel tijd besparen, maar u bespaart hiermee ook nog eens veel kosten. Daarnaast zal de klanttevredenheid toenemen, doordat u door slim te plannen een snelle service kunt leveren. Of u nu enkele monteurs in dienst heeft of werkt met honderden servicemonteurs, de software van PCA biedt een oplossing voor elke situatie.

Efficiënter werken en kosten besparen met een digitaal planbord en een app

Zodra de inhoud van een opdracht bekend is, kunnen wij hier een planning aan koppelen. Bij deze planning wordt onder andere gekeken naar de juiste persoon voor het uitvoeren van de taak en zal deze persoon een geoptimaliseerde route krijgen. Zo kunt u de capaciteit van uw monteursteam optimaal benutten en wordt de reistijd verminderd. Door te werken met een digitaal planbord en een app hebben uw werknemers waar zij zich ook bevinden toegang tot hun eigen planning. Eventuele wijzigingen in de planning zijn direct inzichtelijk voor de monteurs en u houdt grip op uw buitendienst. U ontvangt real-time informatie over de werkzaamheden van uw monteurs en u kunt daardoor eenvoudig en tijdig bijsturen.

Profiteer van deze voordelen:

Door de inzet van slimme software en
algoritmes versoepelt u het werkproces.

Zo eenvoudig werkt het

Vastleggen

Hogere first-time fix

Je klant heeft een storing-, onderhouds- of reparatieverzoek. Dat melden zij via het digitale klantportaal of telefonisch bij je. Het vastleggen kan in PCA of (geïntegreerd) in je bestaande ERP of boekhoudoplossing.

Snel een correcte opdracht vastlegging
Gekoppeld met je bestaande ERP-systeem en klantportaal
Juiste opdracht = hogere first-time fix

 

Plannen

Sneller dan ooit

Dagen vliegen voorbij; wij zorgen voor grip op de planning. Is de inhoud van de   opdracht bekend? Wij koppelen er een optimale planning aan.
Hoe: door de juiste persoon op de juiste plek te plannen. Incl. een geoptimaliseerde route. En direct een afspraak o.b.v. een passend voorstel voor zowel uw organisatie en als de eindklant.

Laat het planproces over aan onze slimme algoritmes, kies voor PCA’s Marlin.

Met ketenintegratie kunnen wij een afspraak van jullie klant plannen bij een onderaannemers. Zo houd je grip op uitstaand werk en verminderen faalkosten (in de keten).

Klanten sneller bedienen
First-time fix verhogen
Vermindering van reistijd door route-optimalisatie
Regie op uitstaand werk
Optimaal gebruik van beperkte capaciteit van je team

Registreren

Makkelijk: 1 uur administratie per vakman per dag besparen

De vakman kan direct aan de slag, want hij weet exact wat hij moet doen. Met onze gebruiksvriendelijke mobiele app houden we belangrijke gegevens automatisch bij. Verbruikte materialen, urenverantwoording, foto’s, (inspectie)formulieren en een handtekening van de klant.

Na afronding verschijnt de werkbon direct in de inbox van de klant. De app is flexibel instelbaar en te configureren naar uw workflow.

Snelle opdrachtverwerking
Urenregistratie
Minder administratie
Sneller factureren
Minder belasting op kantoor

Verwerken

Eenvoudig met dashboards

Het proces is klaar, de data is al op kantoor voor facturatie. Alle verzamelde gegevens zie je op je dashboards en rapporten, zodat je met één druk op de knop kunt bijsturen.

Mensen processen en klanttevredenheid optimaliseren
Inzicht en stuurinformatie
Klaar voor facturatie

Een digitaal planbord en applicatie van PCA

Een digitaal planbord en een applicatie zijn mogelijkheden die PCA biedt. Deze specialist in softwareoplossingen heeft ook applicaties om belangrijke gegevens in bij te houden en op te slaan. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch verwerken van gegevens als formulieren, de handtekening van de klant, maar ook de urenregistratie en verbruikte materialen. U kunt door voor PCA te kiezen dus niet alleen besparen op tijd door betere reisroutes aangereikt te krijgen en door het plannen te automatiseren, maar ook doordat veel administratieve rompslomp uit handen wordt genomen en u sneller kunt factureren. Bent u benieuwd waar er voor u winst te behalen is? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op of vraag een demo aan op onze website.

ZIJ werken al met PCA