Dynamisch plannen buitendienst, dynamische planning buitendienst, software dynamisch plannen buitendienst | PCA

Dynamisch plannen buitendienst

Het dynamisch plannen van de werkzaamheden van uw buitendienst

De software van PCA maakt het dynamisch plannen van de werkzaamheden van uw buitendienst mogelijk. Middels de werkbonnenapplicatie van PCA kunnen uw monteurs werkbonnen, facturen en offertes digitaal verwerken, waarmee het kwijtraken van papieren wordt voorkomen. Uw buitendienstmedewerkers hebben onderweg toegang tot hun planning en ook degene die verantwoordelijk is voor de planning kan real-time op de hoogte blijven van de status van de verschillende werkzaamheden. Relevante gegevens van de klant en de opdracht worden op locatie ingevuld door de monteur en de planners op kantoor kunnen direct de gewijzigde status van een opdracht inzien. Werkbonnen die niet zijn voltooid, kunnen opnieuw in het digitale planbord worden gezet en dit zal vervolgens weer voor uw monteur in de app zichtbaar zijn.

Een dynamische planning voor uw buitendienst met de software van PCA

Een dynamische planning voor uw buitendienst met de software en applicaties van PCA maakt dat er snel geschakeld kan worden. Zodra blijkt dat een storing niet direct verholpen kan worden, kan er een nieuwe afspraak worden ingeschoten. Wanneer er minder tijd nodig is voor een klus is een dynamische planning eveneens gunstig. Als een opdracht ruim binnen de gereserveerde tijd voor de klus wordt afgerond, dan is de planning hier direct van op de hoogte. Er kan meteen een andere opdracht voor diezelfde dag worden ingepland. Op deze manier zal de capaciteit van uw team optimaal worden benut.

Direct kunnen sturen met de software voor het dynamisch plannen van de werkzaamheden van uw buitendienst

Neem eens contact op met onze experts om meer te weten te komen over de software voor het dynamisch plannen van de werkzaamheden van uw buitendienst. Wij kunnen u vertellen over de verschillende voordelen die onze apps en tools u en uw bedrijf kunnen leveren. U betaalt voor het gebruik van de software per user, dus ook voor kleine ondernemingen met weinig buitendienstmedewerkers kan het digitaliseren van de planning en de administratie een interessante optie zijn. Laat u het plannen voortaan aan onze software over?

ZIJ werken al met PCA