Dynamisch plannen buitendienst, dynamische planning buitendienst, software dynamisch plannen buitendienst | PCA

Dynamisch plannen buitendienst

Het dynamisch plannen van de werkzaamheden van uw buitendienst

De software van PCA maakt het dynamisch plannen van de werkzaamheden van uw buitendienst mogelijk. Middels de werkbonnenapplicatie van PCA kunnen uw monteurs werkbonnen, facturen en offertes digitaal verwerken, waarmee het kwijtraken van papieren wordt voorkomen. Uw buitendienstmedewerkers hebben onderweg toegang tot hun planning en ook degene die verantwoordelijk is voor de planning kan real-time op de hoogte blijven van de status van de verschillende werkzaamheden. Relevante gegevens van de klant en de opdracht worden op locatie ingevuld door de monteur en de planners op kantoor kunnen direct de gewijzigde status van een opdracht inzien. Werkbonnen die niet zijn voltooid, kunnen opnieuw in het digitale planbord worden gezet en dit zal vervolgens weer voor uw monteur in de app zichtbaar zijn.

Een dynamische planning voor uw buitendienst met de software van PCA

Een dynamische planning voor uw buitendienst met de software en applicaties van PCA maakt dat er snel geschakeld kan worden. Zodra blijkt dat een storing niet direct verholpen kan worden, kan er een nieuwe afspraak worden ingeschoten. Wanneer er minder tijd nodig is voor een klus is een dynamische planning eveneens gunstig. Als een opdracht ruim binnen de gereserveerde tijd voor de klus wordt afgerond, dan is de planning hier direct van op de hoogte. Er kan meteen een andere opdracht voor diezelfde dag worden ingepland. Op deze manier zal de capaciteit van uw team optimaal worden benut.

Profiteer van deze voordelen:

Door de inzet van slimme software en
algoritmes versoepelt u het werkproces.

Zo eenvoudig werkt het

Vastleggen

Hogere first-time fix

Je klant heeft een storing-, onderhouds- of reparatieverzoek. Dat melden zij via het digitale klantportaal of telefonisch bij je. Het vastleggen kan in PCA of (geïntegreerd) in je bestaande ERP of boekhoudoplossing.

Snel een correcte opdracht vastlegging
Gekoppeld met je bestaande ERP-systeem en klantportaal
Juiste opdracht = hogere first-time fix

 

Plannen

Sneller dan ooit

Dagen vliegen voorbij; wij zorgen voor grip op de planning. Is de inhoud van de   opdracht bekend? Wij koppelen er een optimale planning aan.
Hoe: door de juiste persoon op de juiste plek te plannen. Incl. een geoptimaliseerde route. En direct een afspraak o.b.v. een passend voorstel voor zowel uw organisatie en als de eindklant.

Laat het planproces over aan onze slimme algoritmes, kies voor PCA’s Marlin.

Met ketenintegratie kunnen wij een afspraak van jullie klant plannen bij een onderaannemers. Zo houd je grip op uitstaand werk en verminderen faalkosten (in de keten).

Klanten sneller bedienen
First-time fix verhogen
Vermindering van reistijd door route-optimalisatie
Regie op uitstaand werk
Optimaal gebruik van beperkte capaciteit van je team

Registreren

Makkelijk: 1 uur administratie per vakman per dag besparen

De vakman kan direct aan de slag, want hij weet exact wat hij moet doen. Met onze gebruiksvriendelijke mobiele app houden we belangrijke gegevens automatisch bij. Verbruikte materialen, urenverantwoording, foto’s, (inspectie)formulieren en een handtekening van de klant.

Na afronding verschijnt de werkbon direct in de inbox van de klant. De app is flexibel instelbaar en te configureren naar uw workflow.

Snelle opdrachtverwerking
Urenregistratie
Minder administratie
Sneller factureren
Minder belasting op kantoor

Verwerken

Eenvoudig met dashboards

Het proces is klaar, de data is al op kantoor voor facturatie. Alle verzamelde gegevens zie je op je dashboards en rapporten, zodat je met één druk op de knop kunt bijsturen.

Mensen processen en klanttevredenheid optimaliseren
Inzicht en stuurinformatie
Klaar voor facturatie

Direct kunnen sturen met de software voor het dynamisch plannen van de werkzaamheden van uw buitendienst

Neem eens contact op met onze experts om meer te weten te komen over de software voor het dynamisch plannen van de werkzaamheden van uw buitendienst. Wij kunnen u vertellen over de verschillende voordelen die onze apps en tools u en uw bedrijf kunnen leveren. U betaalt voor het gebruik van de software per user, dus ook voor kleine ondernemingen met weinig buitendienstmedewerkers kan het digitaliseren van de planning en de administratie een interessante optie zijn. Laat u het plannen voortaan aan onze software over?

ZIJ werken al met PCA