Efficiënte planning, efficiënte planning realiseren, realiseren efficiënte planning | PCA

Efficiënte planning

Een efficiënte planning als basis voor tevreden klanten

Een snelle en efficiënte planning is de basis voor het krijgen en behouden van tevreden klanten. Of een planning efficiënt te noemen is, hangt af van verschillende factoren. Zo is een duidelijke opdrachtomschrijving een vereiste. Pas als duidelijk is wat de opdracht precies inhoudt, kunnen de juiste mensen worden ingezet om de reparatie of het onderhoud uit te voeren. 

Ook is de manier waarop de beschikbare tijd wordt ingedeeld, evenals het besparen van tijd waar mogelijk, een belangrijk onderdeel van efficiënt werken. Zo kun je bijvoorbeeld kostbare tijd van de monteurs besparen door de reistijden van en naar de klant te verminderen, maar ook door allerlei administratieve zaken automatisch te laten gebeuren. Met het digitale planbord en de applicaties van PCA kun je stappen zetten om een optimale planning binnen jouw organisatie te realiseren.

Efficiënte planning realiseren

De professionele software van PCA realiseert een efficiënte planning voor jouw bedrijf. Jouw klanten kunnen hun verzoeken voor reparatie of onderhoud telefonisch of via het digitale klantenportaal melden. Dit verzoek kan worden vastgelegd in PCA en vervolgens zal er een optimale planning aan de opdracht worden gekoppeld. Er kan, zodra de inhoud van de opdracht bekend is, direct een afspraak tussen de klant en jouw organisatie worden ingepland. 

Ons slimme software koppelt de juiste persoon aan de opdracht en genereert een optimale reisroute, zodat er geen tijd zal worden verloren met reizen. De capaciteit van jouw team zal maximaal worden benut. En door de mogelijkheid om pro-actief te communiceren met de klant, dalen de faalkosten en stijgt de klanttevredenheid. Voor jouw buitendienstmedewerkers is er een gebruiksvriendelijke applicatie beschikbaar, waarin belangrijke data automatisch wordt bijgehouden. Via het portaal houd je zicht op de planning en de uitvoer van de taken.

Profiteer van deze voordelen:

Door de inzet van slimme software en
algoritmes versoepelt u het werkproces

Realiseren van een efficiënte planning met oplossingen van PCA

Ziet je het zitten om met het realiseren van een efficiënte planning tijd en geld te besparen? En spreekt het idee van tevreden klanten jou aan? Neem dan eens contact op met onze planningsexperts om de mogelijkheden te bespreken! 

Je betaalt per gebruiker voor onze services, dus het gebruikmaken van onze software is zowel voor kleine bedrijven als voor grote organisaties interessant. De software is schaalbaar en daarmee aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. Als je benieuwd bent naar waar er voor jou de winst te behalen is, vraag dan de demo aan of neem contact met ons op!

ZIJ werken al met PCA