Field service app, field service applicatie, field service planning app | PCA

Field service app

Field service app

Een field service app is een mobiele applicatie die het mogelijk maakt om processen te digitaliseren en efficiënter te laten verlopen voor jouw buitendienstmedewerkers. De werkbonnenapplicatie van PCA is een voorbeeld van zo’n field service app. Het hele werkproces, waaronder de urenregistratie, het aanmaken van een werkbon, het versturen van facturen en het plannen van de werkzaamheden gebeurt allemaal op één plaats, namelijk binnen de software van PCA. Frustraties omtrent het kwijtraken van papieren formulieren en werkbonnen behoren tot het verleden en doordat de vakmensen niet langer hun administratie handmatig hoeven op te schrijven, wordt veel tijd bespaard. De field-service app biedt niet alleen veel voordelen voor de buitendienstmedewerkers, maar ook voor jou.

Een field service-applicatie voor veel overzicht

Met de field service-applicatie van PCA houden de vakmensen allerlei zaken die hun onderhoudswerkzaamheden en reparaties betreffen in één omgeving bij. Via het online dashboard heb je de gewerkte uren van de vakmensen overzichtelijk bij elkaar. Je kunt ook zaken inzien als ingeplande vrije dagen en de uren die iemand bijvoorbeeld wegens ziekte niet heeft gewerkt. Doordat jouw medewerkers op locatie de digitale werkbonnen invullen, kunt je de status van de opdracht direct zien. Je weet op elk moment van de dag wat er speelt en omdat je geïnformeerd blijft, kun je tijdig bijsturen of de planning laten aanpassen mocht dit nodig zijn. 

Profiteer van deze voordelen:

Door de inzet van slimme software en
algoritmes versoepel je het werkproces

Een field service planning app van PCA

Klinkt de field service planning app van PCA als een applicatie waar jij en jouw buitendienstmedewerkers veel voordeel uit kunnen halen? Of wil je juist weten op welke manieren de applicatie en onze software jouw winst kunnen opleveren? Neem dan contact op met onze software-experts en laat ons vertellen wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Onze apps zijn efficiënt en tegelijkertijd eenvoudig in gebruik, zodat er geen uitgebreide training nodig is om met onze applicaties te kunnen werken.

ZIJ werken al met PCA