Field service systeem, field service managementsysteem | PCA

Field service systeem

Een goed field servicesysteem voor het afhandelen van werkorders

Monteurs, installateurs en andere vaklieden kiezen vaak voor het vak, omdat zij er voldoening uithalen om storingen op te lossen en apparatuur te repareren. De administratieve handelingen zoals het invullen van papieren formulieren en het afsluiten van werkbonnen, kosten veel tijd. Zonde, want deze tijd kan veel efficiënter worden besteed. 

De meeste monteurs kunnen zich nog wel een situatie herinneren waarin een bepaald document kwijt was, een formulier beschadigd was geraakt of onleesbaar was geworden. Dit soort frustraties en verlies van kostbare tijd kan makkelijk worden voorkomen door te kiezen voor een goed Field Service systeem voor het afhandelen van administratieve zaken rondom de werkorders. PCA levert dé software en tools om digitaal doelmatig te plannen en te registreren.

PCA voor jouw field service managementsysteem

Overweeg je om PCA in te schakelen voor jouw Field Service managementsysteem? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ook een demo aanvragen of onze brochure downloaden. We horen graag waar je tegenaan loopt en wat je wilt bereiken met onze software, tools en apps. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn en op welke manieren je tijd- en geldwinst behaalt door het integreren van onze systemen binnen jouw bedrijf.

Profiteer van deze voordelen:

Door de inzet van slimme software en
algoritmes versoepel je het werkproces

Efficiëntere planning voor jouw Field servicemedewerkers

Naast het regelen van administratie rondom werkbonnen, kan onze software worden ingezet bij het efficiënt inplannen van jouw Field Servicemedewerkers, oftewel jouw buitendienstmedewerkers. De software van PCA helpt je om de werkzaamheden goed en tijdig in te plannen. Je kunt zelfs het plannen helemaal automatisch laten verlopen. Onze software houdt bij het plannen rekening met zaken als materialen en vaardigheden die nodig zijn voor het uitvoeren van de opdracht. De juiste persoon mét de juiste kennis wordt aan de order gekoppeld, waardoor het first-time-fixpercentage stijgt. 

Onze services zijn per maand opzegbaar en je betaalt per gebruiker van de software. Zo haal je alle voordelen uit onze tools, ongeacht de grootte van jouw organisatie en het aantal buidendienstmedewerkers.

ZIJ werken al met PCA