Fijne Feestdagen 2022, 2023 - PCA

Speciaal voor jou

Team PCA wenst jou heerlijke feestdagen!

Witte of groene dagen? 
Dat is altijd weer de vraag.
Wat het ook wordt: wij werken aan een groener 2023. Hoewel er snel nieuwe technologieën worden ontwikkeld, blijft bomen planten de meest effectieve oplossing om koolstofdioxide in de atmosfeer te verminderen. Daar dragen we graag aan bij. Daarom verwelkomen wij nieuwe klanten met een walnotenboom.

Samen impact maken
Het is vergelijkbaar met data. Uit een verzameling kun je informatie en inzichten halen. De bomen: om impact te realiseren delen we daarom rondom de feestdagen al een flink aantal walnotenbomen uit. Samen maken we zo de wereld mooier. Groener en gezonder ook.

Den. Spar. Larix? 
Sparren: houden we ook van (samen met jullie aan tafel het liefst). 
Toch kozen we de Walnoot; en niet ‘zomaar’ trouwens. Hij staat symbool voor wijsheid en levert veel moois op (noten, zuurstof, schaduw, etc). En kwamen de wijzen in het kerstverhaal niet uit het oosten?… Ehh, hoe het ook precies zit: wij wensen iedereen heerlijke dagen en een prachtig 2023.

Kunnen we ondertussen nog helpen met…

  • Processen verder optimaliseren? 
  • Buitendienst omturnen tot winst-formule?
  • Vrijblijvend bijpraten?

Wij bomen graag. Mail ons team of neem contact op met je eigen contactpersoon. En anders… zien we elkaar graag in het nieuwe jaar. En wensen we jullie prachtige dagen!

 

#Feestdagen #Kerst #Boom #2023 #WalnotenBoom = Wijsheid

Zij werken al met PCA