Met de software van PCA kom je verder. Check onze functionaliteiten.

Functionaliteiten

software waarmee je verder komt

Of je nu alleen gebruik maakt van de digitale werkbon, service- en onderhoudsplanning of projectplanning of alles samen. Je beschikt over realtime stuurinformatie, want alle apps komen samen op één centraal platform. De software-oplossingen van PCA werken vanuit de cloud en zijn dus altijd en overal beschikbaar. In onze oplossingen maken onderscheid in drie verschillende functionaliteiten:

Of jouw buitendienst bestaat uit een paar of heel veel monteurs: je wilt ze zo efficiënt mogelijk inzetten. Je verhoogt de klanttevredenheid door snelle service én je verlaagt de kosten. 

Zie je dit wel zitten voor jouw bedrijf? Gebruik dan onze software voor service- en onderhoudsplanning. Opdrachten inplannen, verschuiven of alles volledig automatisch plannen: het kan! Met onze slimme tools heb je eindeloze mogelijkheden en altijd overzicht en controle. Je weet wat de planning doet en waar je team is.

Het valt niet mee om een goed actueel overzicht te hebben van al je lopende projecten. Er gebeurt zoveel tegelijk! Hoe moet je dat nu slim, snel en efficiënt plannen? PCA heeft dé oplossing. 

Met onze software heb je één omgeving voor alle opdrachten. Onze projectplanning zorgt voor overzicht en geeft zicht in de samenhang van opdrachten. Onze projectplanning softwaretools zijn modulair gebouwd. Hierdoor kunnen we onderdelen die voor jou van toepassing zijn eenvoudig aanhaken.

Ben je helemaal klaar met die papieren werkbonnen die steeds kwijtraken? Mis je het overzicht van alle werkzaamheden die jouw mensen uitvoeren? Gebruik dan de digitale werkbonnen app

Met onze slimme tools registreert de buitendienst alle administratieve handelingen rondom de werkbon via hun smartphone of tablet. De buitendienst heeft alle informatie overzichtelijk bij de hand en voor de planning is de status altijd en overal inzichtelijk. Is dat ook iets voor jouw bedrijf?

ZIJ werken al met PCA