Met de software van PCA kom je verder. Check onze functionaliteiten.

Functionaliteiten

Wij bieden je software waarmee u verder komt

De efficiëntie die wij bieden op softwaregebied, hebben we onderverdeeld in drie verschillende functionaliteiten. 

Of jouw buitendienst nu bestaat uit een paar monteurs of uit honderden monteurs: je wilt ze graag zo efficiënt mogelijk aansturen. Je verhoogt de klanttevredenheid door snelle service én je verlaagt uw kosten tegelijkertijd.

Zie je dit wel zitten? Gebruik dan de software voor service- en onderhoudsplanning van PCA. Opdrachten inplannen, verschuiven of alles volledig automatisch plannen: het kan allemaal. Met onze slimme tools bieden we je eindeloze mogelijkheden, maar wel altijd overzicht en controle. Je weet wat de planning doet en je weet waar het team zich bevindt.

Het valt niet mee om een goed actueel overzicht te hebben van al je lopende projecten. Er gebeurt zoveel tegelijk! Hoe moet je dat nu slim, snel en efficiënt plannen? PCA heeft de oplossing voor jou.

Met onze software heb je één planningsomgeving voor alle uit te voeren opdrachten, zowel projectmatig als service. Zo kun je medewerkers op beide afdelingen inzetten of juist gescheiden houden. Wij bieden je de grip die je zoekt. Kies ook voor inzicht in de samenhang van opdrachten en noodzakelijke volgorde, terwijl je rekening houdt met de mijlpalen!

Bent je helemaal klaar met die papieren werkbonnen die steeds kwijtraken en bovendien kwetsbaar zijn? Mis je soms het overzicht van alle werkzaamheden die jouw mensen uitvoeren?

Gebruik dan de digitale werkbonnen van PCA. Met onze slimme tools registreren uw medewerkers in het veld alle administratieve handelingen rondom de werkbon via hun smartphone of tablet. De buitendienst heeft alle informatie inzichtelijk en de status is direct inzichtelijk voor de planning. Dat wilt jij toch ook?

PCA zorgt voor

Door de inzet van slimme software en
algoritmes versoepelt je het werkproces.

Zo eenvoudig werkt het

Vastleggen

Hogere first-time fix

Je klant heeft een storing-, onderhouds- of reparatieverzoek. Dat melden zij via het digitale klantportaal of telefonisch bij je. Het vastleggen kan in PCA of (geïntegreerd) in je bestaande ERP of boekhoudoplossing.

Snel een correcte opdracht vastlegging
Gekoppeld met je bestaande ERP-systeem en klantportaal
Juiste opdracht = hogere first-time fix

 

Plannen

Sneller dan ooit

Dagen vliegen voorbij; wij zorgen voor grip op de planning. Is de inhoud van de   opdracht bekend? Wij koppelen er een optimale planning aan.
Hoe: door de juiste persoon op de juiste plek te plannen. Incl. een geoptimaliseerde route. En direct een afspraak o.b.v. een passend voorstel voor zowel uw organisatie en als de eindklant.

Laat het planproces over aan onze slimme algoritmes, kies voor PCA’s Marlin.

Met ketenintegratie kunnen wij een afspraak van jullie klant plannen bij een onderaannemers. Zo houd je grip op uitstaand werk en verminderen faalkosten (in de keten).

Klanten sneller bedienen
First-time fix verhogen
Vermindering van reistijd door route-optimalisatie
Regie op uitstaand werk
Optimaal gebruik van beperkte capaciteit van je team

Registreren

Makkelijk: 1 uur administratie per vakman per dag besparen

De vakman kan direct aan de slag, want hij weet exact wat hij moet doen. Met onze gebruiksvriendelijke mobiele app houden we belangrijke gegevens automatisch bij. Verbruikte materialen, urenverantwoording, foto’s, (inspectie)formulieren en een handtekening van de klant.

Na afronding verschijnt de werkbon direct in de inbox van de klant. De app is flexibel instelbaar en te configureren naar uw workflow.

Snelle opdrachtverwerking
Urenregistratie
Minder administratie
Sneller factureren
Minder belasting op kantoor

Verwerken

Eenvoudig met dashboards

Het proces is klaar, de data is al op kantoor voor facturatie. Alle verzamelde gegevens zie je op je dashboards en rapporten, zodat je met één druk op de knop kunt bijsturen.

Mensen processen en klanttevredenheid optimaliseren
Inzicht en stuurinformatie
Klaar voor facturatie

Oplossingen

Onze oplossingen zorgen ervoor dat alle activiteiten rondom service automatiseert in één oplossing. Plan periodiek onderhoud automatisch, optimaliseer de routes in één klik, communiceer proactief met de eindklant of krijg het beste planningsvoorstel voor uw organisatie om de eindklant goed te kunnen bedienen. 

software oplossingen

ZIJ werken al met PCA

De impact van een efficiëntere planning? #geluk

Meer tijd, meer winst, positievere klanten en bovendien meer gelukkige collega’s. Natuurlijk hebben wij de beste applicaties, zoals die digitale werkbon. Wat ons betreft kijken we verder. Samen verdiepen we ons in de kansen voor jouw bedrijf of organisatie. Groot of klein, commercieel of maatschappelijk. Een goede planning, met de inzet van de juiste tools, heeft effect op iedere medewerker. Het beïnvloedt processen, de cultuur en de emoties.

Benieuwd waar voor jou de winst zit?
Kom in contact met onze plannings-experts. Wij staan voor je klaar.
Bel ons of stuur een berichtje.