Functionaliteiten: software waarmee u verder komt | PCA

Functionaliteiten

PCA biedt u de software waarmee u verder komt

De efficiëntie die we u bieden op softwaregebied, hebben we onderverdeeld in drie verschillende functionaliteiten. Hieronder leest u er meer over.

Of uw buitendienst nu bestaat uit een paar monteurs of uit honderden monteurs: u wilt ze graag zo efficiënt mogelijk aansturen. Daarmee verhoogt u de klanttevredenheid door snelle service én u verlaagt uw kosten tegelijkertijd. Ziet u dit wel zitten? Gebruik dan de service- en onderhoudsplanningssoftware van PCA. Opdrachten inplannen, verschuiven of alles volledig automatisch plannen: het kan allemaal. Met onze slimme tools bieden we u eindeloze mogelijkheden, maar wel altijd overzicht en controle. U weet wat de planning doet en weet waar het team zich bevindt.

Het valt niet mee om een goed actueel overzicht te hebben van al uw lopende projecten. Er gebeurt zoveel tegelijk! Hoe moet u dat nu slim, snel en efficiënt plannen? PCA heeft de oplossing voor u. Dankzij onze software heeft u één planningsomgeving voor alle uit te voeren opdrachten, zowel projectmatig als service. Zo kunt u medewerkers op beide afdelingen inzetten of juist gescheiden houden. Wij bieden u de grip die u zoekt. Kies ook voor inzicht in de samenhang van opdrachten en noodzakelijke volgorde, terwijl u rekening houdt met de mijlpalen!

Bent u klaar met die papieren werkbonnen die steeds kwijtraken en bovendien kwetsbaar zijn? Mist u soms het overzicht van alle werkzaamheden die uw mensen uitvoeren? Gebruik dan de digitale werkbonnen van PCA. Met onze slimme tools registreren uw medewerkers in het veld alle administratieve handelingen rondom uw werkbon via hun smartphone of tablet. De buitendienst heeft alle informatie inzichtelijk en de status is direct inzichtelijk voor de planning. Dat wilt u toch ook?

PCA zorgt voor

Door de inzet van slimme software en
algoritmes versoepelt u het werkproces.

PCA gelooft!

Dat de planning van het serviceproces in uw organisatie slimmer beter en sneller kan. Iedere organisatie moet innoveren om de dienstverlening te verbeteren en het verschil te blijven maken. Software is hét gereedschap om verandering te realiseren. Resultaat: een optimaal bedrijfsproces. Wij helpen u om stappen te zetten met behulp van slimme software. 

Zo eenvoudig werkt het

Vastleggen

hogere first-time fix

Uw klant heeft een storing-, onderhouds- of reparatieverzoek. Dat melden zij via het digitale klantportaal of telefonisch bij u. Het vastleggen kan in PCA, of (geïntegreerd) in uw bestaande ERP of boekhoudoplossing.

Snel een goede opdracht vastlegging
Gekoppeld met uw ERP systeem en klantportaal
Juiste opdracht = hogere first-time fix

Plannen

sneller dan ooit

Dagen vliegen voorbij; wij zorgen voor grip op de planning. Inhoud opdracht bekend? Wij koppelen er een optimale planning aan.
Hoe: door de juiste persoon op de juiste plek te plannen. Incl. een geoptimaliseerde route. En direct een afspraak o.b.v. een passend voorstel voor zowel uw organisatie en als de eindklant.

Laat het planproces over aan onze slimme algoritmes, kies voor Marlin.

Met ketenintegratie kunnen wij zelfs een afspraak van uw klant plannen bij uw onderaannemers. Zo houdt u grip op uitstaand werk en vermindert u faalkosten in de keten.

Klanten sneller bedienen
First-time fix verhogen
Vermindering van reistijd door route-optimalisatie
Regie op uitstaand werk
Optimaal gebruik van beperkte capaciteit van uw team

Registreren

makkelijk 1 uur administratie per vakman per dag besparen

De vakman kan direct aan de slag, want hij weet exact wat hij moet doen. Met onze gebruiksvriendelijke mobiele app houden we belangrijke gegevens automatisch bij. Verbruikte materialen, urenverantwoording, foto’s, (inspectie)formulieren en een handtekening van de klant.

Na afronding verschijnt de werkbon direct in de inbox van de klant. De app is flexibel instelbaar en te configureren naar uw workflow.

Snelle opdrachtverwerking
Urenregistratie
Minder administratie
Sneller factureren
Minder belasting op kantoor

Verwerken

eenvoudig met dashboards

Het proces is klaar, de data is al op kantoor voor facturatie. Alle verzamelde gegevens ziet u op uw dashboards en rapporten, zodat u met één druk op de knop kunt bijsturen.

Mensen processen en klanttevredenheid optimaliseren
Inzicht en stuurinformatie
Klaar voor facturatie

Oplossingen

Onze oplossingen zorgen ervoor dat alle activiteiten rondom service automatiseert in één oplossing. Plan periodiek onderhoud automatisch, optimaliseer de routes in één klik, communiceer proactief met de eindklant of krijg het beste planningsvoorstel voor uw organisatie om de eindklant goed te kunnen bedienen. 

ZIJ werken al met PCA

De impact van een efficiëntere planning? #geluk

Meer tijd, meer winst, positievere klanten en bovendien meer gelukkige collega’s.
Natuurlijk hebben wij de beste applicaties voor u, zoals die digitale werkbon. Wat ons betreft kijken we verder.

Samen met u verdiepen we ons in de kansen voor uw bedrijf of organisatie. Groot of klein, commercieel of maatschappelijk.

Een goede planning, met de inzet van de juiste tools, heeft effect op iedere medewerker. Het beïnvloedt processen, de cultuur en de emoties.

Weten hoe? 
Kom hier in contact met de plannings-experts. Wij staan voor u klaar.

Benieuwd waar voor jou de winst zit?

PCA WEBINARS

Schrijf je in voor ÉÉn van onze webinars !

PCA deelt graag kennis. Ook in 2021. Bekijk hieronder het aanbod van de aankomende (gratis) webinars en schrijf je in!