Gelukkig - PCA

Gelukkig

Heb jij onze 'tips voor 'de gelukkige klant' ontvangen?

Als je van je klant een relatie maakt, wordt diegene je ambassadeur. En kun je hem/haar kritisch laten meedenken over het versterken van je naam of product. PCA helpt je.
 

Voel je de drive om je product of dienst nog eens onder de loep te nemen? Te bedenken hoe je je klant nog meer centraal kunt zetten in z’n klantreis, jouw proces en communicatie? Met onze apps digitaliseer je je klantproces. In een demo kunnen wij met je meedenken. 

Data data data wat moet je ermee?

Waarschijnlijk weet je veel over jouw klant. Een goed onderbuik-gevoel bij het maken van beslissingen in je bedrijf, in het voordeel van je klant is dus mooi.

Met data, getallen, krijg je dat beeld in cijfers. Klopt het wat je dacht? En hoe kun je je klant nog beter helpen? Misschien door hem/haar digitaal mee te laten praten, of heel iets anders: door sensoren toe te voegen aan je product of dienst, zodat je al eerder dan verwacht weer voor je klant klaar staat.

kunnen wij meedenken hoe digitalisering jouw klant gelukkiger maakt?

Digitaliseren, intelligent plannen (ook je onderaannemers of partners), professionele(re) klantcommunicatie, formulieren of foto’s delen. Door je klant-reis doordacht in te richten en de informatie digitaal te maken, werk je slim en georganiseerd. Bekijk onze apps en ontdek zelf wat het jou kan opleveren.

JE KUNT MEER UREN GAAN WERKEN...​

 

Maar je kunt ook bedenken hoe je je product slimmer maakt. Denk aan de kans om jouw product of dienst te verbinden met het internet, met sensoren bijvoorbeeld. We hebben een paar inspirerende voorbeelden voor je op een rij gezet.

voorbeelden ter inspiratie

Citymapper

Een app die je reis van punt A naar punt B plant op basis van realtime informatie van alle vormen van vervoer, met inbegrip van trein, bus, fiets en Über.

Citymapper, richt zich op de voordelen van technologische ontwikkelingen voor gebruik in ons dagelijks leven. In tegenstelling tot Google Maps, concentreert deze app zich op de gebruikerservaring in de stad, en levert hij nauwkeurige realtime gegevens aan mensen ‘op de grond’. Dit betekent dat de gebruikers kunnen profiteren van een scala aan live-functies, zoals waarschuwingen over problemen op hun metrolijn of suggesties voor bus omleidingen.

Door het neerzetten van het idee van een persoonlijke stad – en inzoomen op verstoringen die rechtstreeks van invloed zijn op elke gebruiker – stelt Citymapper  gebruikers in staat om zich te verdiepen in de vele verschillende gebieden van hun stad, gewoon met behulp van hun telefoons.

Disney

In het afgelopen decennium daalde de klanttevredenheid van Disney World jaarlijks.  Een armband met de naam MyMagic+. Het moest de FastPass+ (reserveringen), MagicBands (hotelsleutel en gepersonaliseerde ervaringen) en My Disney Expierence (een app) combineren. De armband was een enorm succes. Staat er een lange rij bij een attractie? Dan sturen ze een notificatie dat het in andere gebieden rustiger is. Is een kind jarig? Dan wordt Mickey Mouse ernaartoe gestuurd voor een uniek verjaardagsfeestje.

Chat GPT

Mag niet ontbreken in onze lijst! Heb jij het al geprobeerd? De chatbot is bijv. goed in staat je te ondersteunen bij een brainstorm. Het geeft namelijk niet alleen antwoorden op vragen die jij stelt, maar kan ook zelf vragen aan jou stellen om je zo te helpen aan nieuwe perspectieven.

ChatGPT is in staat om goedlopende teksten te produceren. Denk aan productpagina’s voor je website, blogs inclusief pakkende titels, samenvattingen en e-mails. Hoe scherper jij aangeeft wat je verwacht van de tekst, hoe beter de output is van de AI-tool.

pca helpt digitaliseren

In dit filmpje vertelt Lonneke je hoe PCA bedrijven in de zonweringsbranche helpt met digitaliseren en slimmer plannen. Dit geldt niet alleen voor de zonweringsbranche, maar ook voor bedrijven die bijvoorbeeld ramen, kozijnen, rolluiken, raamdecoratie en garagedeuren inmeten en monteren. Laat je inspireren.

weten wat het jou oplevert?

Van meerwaarde zijn; ons streven. We helpen jou er ook graag met onze tech-kennis over de digitalisering van je buitendienst.
 
Wij spreken van oudsher de taal van alles wat ‘de bouw en techniek’ raakt: dagelijks onderhoud, mutatie-onderhoud, storingen, service-gerichte organisaties. LEDO, DICO berichten, route-optimalisaties adhv algoritmes, portalen voor bewoners, onderaannemers of opdrachtgevers; voor ons ook dagelijkse onderwerpen van gesprek.
 
Eens kennis maken? Mail Jeroen@pca.nl of bel naar 06-81 03 38 92
 

"Simpel pakket om je business te boosten of een complexe klantreis waarbij we kunnen helpen? Wij staan voor jou klaar."