Installatie - PCA

Installatie

BESPAAR TIJD, GELD, WERK EN KILOMETERS

De oplossing voor planning, registratie en klantcontact. 

Voor installatie en reparatie op locatie.

Je wilt er goed op staan bij je klant en financieel het beste resultaat? Dan is efficiënt plannen één ding… Slim plannen gaat een stap verder. Plannen, offreren, facturen, route-optimalisatie. De apps van PCA laten  jouw buitendienst, installateurs en servicemonteurs slim werken.

Doordat wij voor omvangrijke en juist heel compacte opdrachtgevers werken, begrijpen wij het spanningsveld waarin jullie opereren. Onze software spreekt jullie taal. Geen opschmuck, wel veel tools om jouw onderneming een boost de toekomst in te geven.

 

Profiteer nu nog van subsidie!

Start met het automatiseren en digitaliseren via PCA en profiteer van een mooie subsidie. Want ben je mkb-ondernemer en wil je met jouw bedrijf groeien door te digitaliseren? Dan kun je hiervoor de subsidie Mijn Digitale Zaak aanvragen. Je kunt tot maximaal € 2.500,- vergoeding krijgen: www.mijndigitalezaak.nl. Wij helpen je digitaal de toekomst in.

Kom direct in actie want de subsidie is tot eind november aan te vragen. Neem vandaag nog contact met ons op:  Jelko@pca.nl of info@pca.nl 

Probeer 14 dagen gratis

Eerst even uitproberen? Dat kan! 

Vul onderstaand formulier in of bel ons en start met een gratis proefperiode.

Ja, ik wil 14 dagen gratis proberen!

PCA voor jou, want:

Wij houden van jouw sector en kennen de grillen. Onze apps zijn speciaal ontwikkeld om vanuit Planning aan te sluiten bij het bedrijfsproces. Daardoor is de positieve impact van onze apps in jouw complete bedrijf te meten en merken.

Werk je al met Outlook, Exact, Afas of een ander CRM of ERP-systeem? Dan kunnen we koppelen met je dashboard. Voor jullie betekent et dat je dus gewoon je vertrouwde dashboard blijft gebruiken maar met meer informatie om te checken en op (bij) te sturen.

Wij hebben zo’n 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van software voor een geautomatiseerde en geoptimaliseerde planning. PCA is specialist in bouw, installatie en vastgoedonderhoud. In eigen huis werken we continu aan high tech software. Want hoewel wij met de klompen op vaste grond staan, ontwikkelen we unieke algoritmes om jou te helpen met jouw optimale bedrijfsprocessen.

Interesse? Neem contact met ons op. 

Voordelen:

Laat je planning, klantcontact, rapportages en facturen samen komen
in 1 platform:

  • Nooit meer onduidelijke werkbonnen of verloren uren.
  • Geen nieuwe medewerker nodig want: digitale plan-assistent.
  • Goede klant-communicatie: statusupdates en informatie deel je
    digitaal en geautomatiseerd.
  • Realtime informatie van buiten voor binnendienst.
  • Gemakkelijk te koppelen met andere systemen.
  • Wij denken mee over kansen in jouw markt (zie ook het item over de Gasketelwet in de video hiernaast of via deze link).

     

ZIJ werken al met PCA