Kerst22 - PCA

Speciaal voor jou

Kerst 2022

Kerst kan een mooi moment zijn om te bezinnen, maar ook om te ‘bomen’ over de toekomst. 

Dus een groene kerst?
Mwoahh… Romantisch wit mag ook wat ons betreft. Maar we gaan wel voor een groener 2023. Hoewel er snel nieuwe technologieën worden ontwikkeld, blijft bomen planten de meest effectieve oplossing om koolstofdioxide in de atmosfeer te verminderen. Daar dragen we graag aan bij. Daarom geven we eind 2022 walnotenbomen aan onze relaties cadeau.

Samen impact maken
Het is vergelijkbaar met data. Uit een verzameling kun je informatie en inzichten halen. De bomen: om impact te realiseren delen we een flink aantal walnotenbomen uit. Als iedereen ‘m plant maken we de wereld samen mooier. Groener en gezonder ook.

Den. Spar. Larix? 
Sparren: houden we ook van (samen met jullie aan tafel het liefst). Maar nú gaan we voor directe impact: een walnotenboom. Meteen groen in de tuin. Het levert jarenlang plezier op. Als het niet vriest kun je de jonge boom direct planten. Zoek een mooie lichte plek om te wortelen; over enkele jaren rapen jullie hier lekkere walnoten. 

Kunnen we ondertussen nog helpen met…

  • Processen verder optimaliseren? 
  • Buitendienst omturnen tot winst-formule?

Wij bomen graag. Mail ons team of neem contact op met je eigen contactpersoon. En anders… zien we elkaar graag in het nieuwe jaar. En wensen we jullie prachtige dagen.

Bekijk hiernaast onze kerst-video voor jou!

voor jou: kerstboodschap
(in een notendop)

Heb je onze noten-kerst-boom gekregen? Dan zit je er relaxt bij over een aantal jaren. Want na het planten groeit deze krachtpatser uit tot een fijne schaduwplek. Om warme zomers onder te liggen. Maar ook om walnoten van te eten of inkt van te maken (voor de creatieven onder ons).

Symbolisch staat de walnotenboom voor wijsheid (de vorm van de walnoot refereert aan het brein). Dat wensen we jullie toe.

Maak er een prachtig 2023 van!

Zij werken al met PCA