Congres Ketenstandaard Bouw en Techniek - PCA

Congres Ketenstandaard Bouw en Techniek

 

HEBBEN WE ELKAAR GEMIST OP HET CONGRES?

Dat is jammer, maar niet getreurd 😉 want we maken graag persoonlijk kennis. Klinkt old-school misschien, maar juist in de snel veranderende wereld (kunstmatige intelligentie, algoritmes, etc), hechten wij waarde aan persoonlijk contact.

PCA was aanwezig: stand (nr 10). Ceret en Jeroen waren aanwezig en spraken al veel bezoekers. We spreken jullie ook nog graag. 

Wij zijn expert in planning, registratie en communicatie. Specifiek voor dagelijks- & mutatie onderhoud. Als je beter wil samenwerken, intelligent wil automatiseren, of wil versnellen in je (klant)proces, samen met jouw ketenpartners, dan kunnen wij waarde toevoegen.

 

Download hier de congres-flyer

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Slim samenwerken met je partners?

Download onze Congres-flyer en deel deze met je partners of collega’s. Wij zijn zeer ervaren in het stroomlijnen en digitaliseren van complexe samenwerkingen met uiteenlopende belangen. Rekening houdend met routes, de vakbekwaamheid van medewerkers, de taak, de prioriteiten. En van oudsher al spreken we de taal van de bouw en techniek.

Prijsboekregels, beslisbomen adhv LEDO, DICO berichten, route-optimalisaties adhv algoritmes, portalen voor bewoners, onderaannemers of opdrachtgevers; voor ons dagelijkse onderwerpen van gesprek.

Samenwerken doe je slim digitaal:

 
  • Cloud-technologie dus 24/7 voor iedere partner bereikbaar;
  • Optimale klanttevredenheid;
  • Optimale communicatie met alle belanghebbenden;
  • Afstemming van beschikbare capaciteit;
  • Grip houden op opdrachten;
  • Prestatieafspraken;
  • Druk op de first-time-fix ratio.

 

Strategische samenwerking tussen ketenpartners = sleutel tot succes

Dit begint met het delen van de visie op samenwerking, waarna goede afspraken en slimme tools zorgen voor een efficiëntie realisatie. PCA maakt gebruik van verschillende berichtenstandaarden om de communicatie tussen ketenpartijen te koppelen. Efficiënt gebruik maken van jouw capaciteit én correcte gegevensuitwisseling.

Wat is jouw business? Hoe zien jouw processen eruit? Waar kan waarde toegevoegd worden? Wij verkennen jullie processen om daarna te adviseren over slim samenwerken en de klanttevredenheid te verhogen, kosten te verlagen, samen ontwikkelen: bekijk hier wat  Service- en onderhoudsplanning voor jullie kan doen.

Wil je inspiratie VOOR 'jouw GELUKKIGE KLANT' ONTVANGEN?

Als je van je klant een relatie maakt, wordt diegene je ambassadeur. En kun je hem/haar kritisch laten meedenken over het versterken van je naam of product. PCA helpt je.

Verschillende systemen?

Wij koppelen met veel verschillende CRM- en ERP-systemen.

Laat ons weten met welke systemen jullie samenwerken, dan praten wij jullie bij over de mogelijkheden.
Erik, consultant