Koppel je CRM of ERP - PCA

Koppel je CRM of ERP

Koppel je planning met jouw ERP of CRM

Het plannen van je buitendienst kan fikse uitdagingen met zich meebrengen. Veranderende omstandigheden zoals de prijs van gas momenteel kunnen van invloed zijn, maar ook het weer, een andere route of tussenstop, extra materialen die mee moeten, een klant die niet thuis is. 

PCA heeft daar slimme software voor. We koppelen de planning aan jouw ERP- of CRM-pakket.
Heel efficiënt want je krijgt alle informatie, handig in je eigen bestaande systeem (dashboard). Dat geeft realtime inzicht in je klantcontact, planbord, uren per medewerker, materialen, voorraad, data van leveranciers, facturatie, etc. Kortom: je complete bedrijf in 1 overzicht, 24/7.

Weten wat het jou oplevert?  Vul het formulier in, dan nemen we vrijblijvend contact met je op.

  • Mijn gegevens

Weg met ExceL

Veel bedrijven plannen hun taken en opdrachten nog in Excel. Dat vraagt om dubbele handelingen: gegevens invoeren in je boekhoudproject en in Excel. Bovendien kun je hier geen bestanden toevoegen die wel essentieel zijn voor die klant of taak. Het geeft geen controle en de kans op fouten neemt toe. De plannings-software van PCA geeft je de oplossing inclusief extra tools waar je wél op zit te wachten (herkenbaar? Vraag de demo aan vol plug & plays).

Als je organisatie een buitendienst heeft met vakmannen, monteurs, accountmanagers, vertegenwoordigers, experts, service-mensen is je planning dynamisch. Dan krijg je extra handelingen rondom papierwerk, urenbriefjes, bestanden of foto’s van klanten en uit te stippelen routes die later op de dag misschien sneller kunnen.

Heb je jouw financiële, logistieke, service- of project- gerelateerde en administratieve bedrijfsprocessen ondergebracht in een pakket van Exact, Afas, SAP, Unit4 of een ander ERP of CRM-systeem? Wij koppelen eenvoudig! Resultaat: iedereen werkt met dezelfde informatie en je minimaliseert de kans op fouten. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de stress rondom deze dagelijkse zorgen. Werk slimmer en koppel je planning aan jouw bestaande systeem. Weg met Excel. Verkrijg je Projectplanning of Serviceplanning in je eigen dashboard en stuur realtime bij.

PCA Koppelt met Exact

Betrouwbare en heldere data

Heb je een buitendienst die taken ‘in het veld’ uitvoert? Dan is een koppeling voor data essentieel om de kracht van je ERP- of CRM-systeem te borgen. Door planningssoftware te koppelen ontstaat een toevoeging in het bestaande dashboard waarmee je collega’s werken. Het zorgt voor een compleet beeld van de hele organisatie met betrouwbare en heldere data. Gegevens hoeven niet opnieuw in het systeem ingevoerd te worden, want jouw systeem communiceert zelf met de planningssoftware. Zowel de de administratieve verwerking als de resultaten die buiten geboekt worden, krijg je allemaal in beeld.

Snelste route op de beste tijden

Voortaan rijdt jouw buitendienst de snelste routes op de beste tijden. De klant weet dat jouw buitendienst er aan komt, dankzij geautomatiseerde klant-communicatie. De buitendienst is uitgerust met het juiste materiaal; geen extra ballast of vergeten onderdelen meer. Via de app ziet de planner alle gewerkte uren, de status van een taak, beeldmateriaal en geuploade bestanden. De planner(s) hebben een dashboard waardoor er realtime kan worden bijgestuurd. Iedereen is 24/7 op de hoogte van alles wat er buiten gebeurd.

Geen onleesbare urenbriefjes meer, geen onduidelijkheden of onverwachte faalkosten. Heldere stuurinformatie dus samen slimmer beter en sneller.

Koppel je planning

Koppel jouw systeem, dan hoef je niet te wennen aan een nieuw software-pakket. Geen zorgen, om onze koppeling te gebruiken hoeft niet je hele organisatie op de kop. We koppelen vrijwel ongemerkt, jullie kunnen ongestoord doorwerken. Als de koppeling klaar is, zorgen we voor trainingen en instructies. De buitendienst gaat voortaan uitgerust met een extra app op pad.

Het voordeel van PCA’s koppeling met jouw systeem is dat alle informatie en data samenkomt in het dashboard waaraan jullie gewend zijn. Tijd voor een voorproef? Laat je naam en nummer bij ons achter dan praten we je bij!

Werk je met een ander ERP-SYSTEEM?

Deel het met ons en ontdek de mogelijkheden!