Mobiele werkbon, mobiele werkbon app, software mobiele werkbon | PCA

Mobiele werkbon

Houd overzicht met de mobiele werkbon app van PCA

Ben je op zoek naar een slimme manier om overzicht te houden tussen alle werkbonnen die binnen jouw bedrijf gebruikt worden? Dat is niet altijd even eenvoudig. Zeker niet als er meerdere mensen voor je werken die werkbonnen inleveren. De mobiele werkbon app biedt dan uitkomst. We hebben bij PCA een mobiele werkbon app ontwikkeld, waarmee je heel eenvoudig zicht houdt op wat voor werkzaamheden er door wie zijn uitgevoerd.

Aan de slag met onze software mobiele werkbon

Als je gebruik maakt van onze mobiele werkbon, kunnen jouw mensen in de buitendienst eenvoudig hun gegevens doorgeven. Dit doen ze met hun smartphone of tablet. Ze hoeven geen papieren meer te gebruiken en kunnen zo sneller door naar de volgende opdracht. De binnendienst heeft de informatie direct in handen. Dit maakt het makkelijker om te zien wie er beschikbaar is voor een nieuwe opdracht en om de planning aan te passen. De mobiele werkbon app is erg makkelijk in het gebruik en aan te passen aan de wensen van jouw bedrijf.

Meer weten over onze software voor jouw mobiele werkbon?

Neem gerust contact met ons op, we laten je graag zien wat onze speciale mobiele werkbon app je allemaal te bieden heeft. Zo is het met onze app mogelijk om een afspraak met jouw klant op locatie te herplannen, de historie van een klant te zien, een planningsoverzicht in jouw broekzak mee te nemen, formulieren digitaal te verwerken en foto’s en documenten mee te sturen. 

Wil je ook dat je processen sneller en betrouwbaarder verlopen? Wij gaan graag met je in gesprek om te laten zien wat onze app te bieden hebben, maar ook horen we graag wat jouw wensen zijn.

Het optimaliseren van het planningsproces bespaart tijd en geld

Het optimaliseren van het planningsproces bespaart jou tijd en geld. Ook zullen onze oplossingen de klanten en jouw personeel positief stemmen. Je kunt jouw klanten zelf laten plannen of een bestaande planning laten wijzigen. Jouw monteurs hoeven zich na een lange werkdag niet langer te buigen over losse formulieren, het handmatig registreren van de uren en dat soort administratieve zaken. Binnen onze app worden de uren automatisch geregistreerd en worden formulieren, foto’s en handtekeningen van klanten opgeslagen. Als je wilt weten op welke manier wij jou kunnen ondersteunen bij uw planningsproces, dan kun je contact opnemen met onze experts. Samen zullen we ons verdiepen in de mogelijkheden en tot een oplossing komen die naadloos aansluit bij jouow organisatie, maar ook bij jouw persoonlijke wensen.