Nieuw! Koppeling met Exact - PCA

Nieuw! Koppeling met Exact

KOPPELING met EXACT-PAKKET

Het plannen van je buitendienst kan fikse uitdagingen met zich meebrengen. Veranderende omstandigheden kunnen van invloed zijn, zoals het weer, een andere route of tussenstop, extra materialen die mee moeten, een klant die niet thuis is. 

PCA heeft daar slimme software voor en dat kunnen we nu koppelen aan jouw Exact-pakket! Heel efficiënt want je krijgt alle informatie, handig in je eigen bestaande systeem (dashboard).  

Weten wat het jou oplevert? 

Vul het formulier in, dan nemen we vrijblijvend contact met je op.

  • Mijn gegevens

Weg met Excel

Waarschijnlijk heb je in Exact jouw financiële, logistieke, projectgerelateerde en administratieve bedrijfsprocessen ondergebracht. Daardoor werkt iedereen met dezelfde informatie en is de kans op fouten minimaal. 

Maar wat als je organisatie ook een buitendienst heeft met vakmannen, monteurs, accountmanagers, vertegenwoordigers, experts, service-mensen? Dan krijg je extra handelingen rondom papierwerk, urenbriefjes, bestanden of foto’s van klanten en uit te stippelen routes die later op de dag misschien sneller kunnen. 

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de stress rondom deze dagelijkse zorgen. Werk slimmer en koppel je planning met Exact. Weg met Excel. Verkrijg je Projectplanning of Serviceplanning in je eigen dashboard.

PCA Koppelt met Exact

Betrouwbare en heldere data

Heb je een buitendienst die taken ‘in het veld’ uitvoert? Dan is een koppeling voor data essentieel om de kracht van Exact te borgen. Door planningssoftware te koppelen aan Exact ontstaat een toevoeging in het bestaande Exact-dashboard. Het zorgt voor een compleet beeld van de hele organisatie met betrouwbare en heldere data. Gegevens hoeven niet opnieuw in het systeem ingevoerd te worden, want Exact communiceert zelf met de planningssoftware. Zowel de de administratieve verwerking als de resultaten die buiten geboekt worden, krijg je allemaal in beeld.

Snelste route op de beste tijden

Voortaan rijdt jouw buitendienst de snelste routes op de beste tijden. De klant weet dat jouw buitendienst er aan komt. De buitendienst is uitgerust met het juiste materiaal; geen extra ballast of vergeten onderdelen meer. Via de app zie je alle gewerkte uren, de status van een taak, beeldmateriaal en ge-uploade bestanden. De planner(s) hebben een dashboard waardoor er realtime kan worden bijgestuurd. Iedereen is 24/7 op de hoogte van alles wat er buiten gebeurt.

Geen onleesbare urenbriefjes meer, geen onduidelijkheden of onverwachte faalkosten. Heldere stuurinformatie dus samen slimmer beter en sneller.

Koppel met Exact

Koppel ook je planning met Exact. Geen zorgen, om onze koppeling te gebruiken hoeft niet je hele organisatie op de kop. Wij hebben voor Exact-gebruikers een speciaal pakket ingericht. We koppelen vrijwel ongemerkt, jullie kunnen ongestoord doorwerken. Als de koppeling klaar is, zorgen we voor trainingen en instructies. De buitendienst gaat voortaan uitgerust met een extra app op pad.

Het voordeel van PCA’s koppeling met Exact is dat alle informatie en data samenkomt in het dashboard waaraan jullie gewend zijn. Tijd voor een voorproef? Laat je naam en nummer bij ons achter dan praten we je bij!

Werk je met een ander ERP-SYSTEEM?

Deel het met ons en ontdek de mogelijkheden!