Onderhoudsproces digitaliseren, onderhoudsprocessen digitaliseren, service en onderhoudsproces digitaliseren | PCA

Onderhoudsproces digitaliseren

Onderhoudsproces digitaliseren

Bij het snel en goed kunnen verlenen van service en onderhoud is een goede planning belangrijk. Wanneer uw medewerker weet wat hij moet doen en de klant weet wat hij kan verwachten, zal de tevredenheid hoog zijn. Door een minder goede planning kan het voorkomen dat de monteur die de klant bezoekt niet de juiste skills heeft om de reparatie te kunnen uitvoeren of dat de benodigde onderdelen niet op voorraad zijn. De klant krijgt niet direct een oplossing geboden en de monteur heeft zijn tijd verdaan. Door het onderhoudsproces te digitaliseren met de slimme software van PCA, zal aan de hand van slimme algoritmen de juiste serviceverlener aan een openstaande opdracht worden gekoppeld. Bij het selecteren van de serviceverlener wordt rekening gehouden met de vaardigheden van de betreffende persoon, zodat de first-time-fix ratio zal toenemen, evenals de tevredenheid van uw monteurs en klanten. Het onderhoudsproces kan worden gedigitaliseerd door uw monteurs toegang tot onze app te geven, waarin zij zaken als urenverantwoording, verbruikte materialen en inspectieformulieren kunnen bijhouden.

Schakel PCA in om uw onderhoudsprocessen te digitaliseren

Als u van papieren documenten, werkbonnen en formulieren af wilt, dan kunt u PCA inschakelen om uw onderhoudsprocessen te digitaliseren. Dit levert u het voordeel op dat belangrijke documenten niet zoek kunnen raken of dermate kunnen beschadigen dat de leesbaarheid te wensen overlaat. Daarnaast heeft u, ongeacht van waar u bent, toegang tot alle relevante gegevens die een klant of opdracht betreffen. U houdt te allen tijde overzicht op de werkzaamheden en daarmee houdt u grip op de zaak.

Profiteer van deze voordelen:

Door de inzet van slimme software en
algoritmes versoepelt u het werkproces.

Zo eenvoudig werkt het

Vastleggen

Hogere first-time fix

Je klant heeft een storing-, onderhouds- of reparatieverzoek. Dat melden zij via het digitale klantportaal of telefonisch bij je. Het vastleggen kan in PCA of (geïntegreerd) in je bestaande ERP of boekhoudoplossing.

Snel een correcte opdracht vastlegging
Gekoppeld met je bestaande ERP-systeem en klantportaal
Juiste opdracht = hogere first-time fix

 

Plannen

Sneller dan ooit

Dagen vliegen voorbij; wij zorgen voor grip op de planning. Is de inhoud van de   opdracht bekend? Wij koppelen er een optimale planning aan.
Hoe: door de juiste persoon op de juiste plek te plannen. Incl. een geoptimaliseerde route. En direct een afspraak o.b.v. een passend voorstel voor zowel uw organisatie en als de eindklant.

Laat het planproces over aan onze slimme algoritmes, kies voor PCA’s Marlin.

Met ketenintegratie kunnen wij een afspraak van jullie klant plannen bij een onderaannemers. Zo houd je grip op uitstaand werk en verminderen faalkosten (in de keten).

Klanten sneller bedienen
First-time fix verhogen
Vermindering van reistijd door route-optimalisatie
Regie op uitstaand werk
Optimaal gebruik van beperkte capaciteit van je team

Registreren

Makkelijk: 1 uur administratie per vakman per dag besparen

De vakman kan direct aan de slag, want hij weet exact wat hij moet doen. Met onze gebruiksvriendelijke mobiele app houden we belangrijke gegevens automatisch bij. Verbruikte materialen, urenverantwoording, foto’s, (inspectie)formulieren en een handtekening van de klant.

Na afronding verschijnt de werkbon direct in de inbox van de klant. De app is flexibel instelbaar en te configureren naar uw workflow.

Snelle opdrachtverwerking
Urenregistratie
Minder administratie
Sneller factureren
Minder belasting op kantoor

Verwerken

Eenvoudig met dashboards

Het proces is klaar, de data is al op kantoor voor facturatie. Alle verzamelde gegevens zie je op je dashboards en rapporten, zodat je met één druk op de knop kunt bijsturen.

Mensen processen en klanttevredenheid optimaliseren
Inzicht en stuurinformatie
Klaar voor facturatie

Het service- en onderhoudsproces digitaliseren met apps en tools

Wilt u het service- en onderhoudsproces van uw bedrijf digitaliseren met de apps en tools van PCA? Neem dan telefonisch contact op met onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden. Doordat u betaalt voor het gebruik van de software per user, zijn onze oplossingen interessant voor grote, maar ook voor kleine bedrijven. Mocht u tijdens het gebruiken van onze software support nodig hebben, dan kunt u ons op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur telefonisch bereiken. Een e-mail sturen mag uiteraard ook. Het inzetten van onze support is bij uw abonnement inbegrepen en brengt geen extra kosten met zich mee.

ZIJ werken al met PCA