2020 gaat de boeken in… - PCA

2020 gaat de boeken in…

2020 gaat de boeken in…

Nou ja… de boeken? Wat ons betreft gaat 2020 de Cloud in als een bewogen jaar. Corona, 100 km/pu als maximum snelheid, de lancering van SpaceX, de groei van het PCA-Techlab, Biden in de VS.

We lanceerden diverse updates vol nieuwe features, wellicht is het u niet ontgaan. Het verliep helaas niet altijd vlekkeloos. We maakten onze missie opnieuw waar: Inmiddels is de eerste (echte) AI-functionaliteit in onze software in werking gesteld. Er staat een stevig fundament om steeds meer kunstmatige intelligentie op te bouwen; om uw organisatie slimmer beter en sneller te blijven maken.

Wat wilt u in 2021 bereiken?

Hoe gaat data uw organisatie helpen? Een keer sparren met een van onze ervaren en strategische meedenkers? Mail ons. Dan starten we 2021 vrijblijvend samen.

Na gedane arbeid….

Is het goed om uit te rusten. Wij kijken ondanks alles terug op een goed jaar. We wensen u prettige feestdagen en hopen dat we elkaar in goede gezondheid in 2021 kunnen ontmoeten.

Behaalde doelen

Potje Ping Pong, zonder er een potje van te maken. Hebben?

Wij houden er namelijk zo van en dat willen we delen. Pingpongen. Het is net als sparren; samen in gesprek, om tot de beste plannen komen. 

Een PCA-doe-het-zelf-set ontvangen? Mail ons uw gegevens dan sturen wij u een originele en complete PCAPingPong-set!

Ga terug naar het nieuws overzicht