3 redenen om aan te haken bij PCA Webinars - PCA

3 redenen om aan te haken bij PCA Webinars

3 redenen om aan te haken bij PCA Webinars

Een webinar, een online event wat steeds populairder wordt. De interesse voor webinars is het afgelopen jaar we-know-why, explosief gestegen. Eenvoudig te volgen, terug te kijken of te streamen via een telefoon, laptop of tablet. Afgelopen jaar waren de webinars van PCA populair. Wij hebben gekeken waar onze kijkers op aanhaakten. Dit bleken de praktische webinars te zijn. Een goede reden om tot einde van dit jaar een aantal praktische webinars te produceren. Het aanbod vind je op www.pca.nl/webinar.

Wij hebben een paar redenen op een rijtje gezet waarom het een ‘must’ is om aan te haken bij PCA webinars.

PCA deelt kennis

We noemen onszelf expert met een expert-oplossing voor service- onderhoud en projectorganisaties. Wij bezitten in ons Techlab voldoende kennis om te delen en dat doen wij graag. Dus waarom niet 30 minuten van je tijd om gevoed te worden met de laatste kennis over deze processen?

PCA heeft liefde voor de dialoog

Naast onze klanten praten wij met andere experts, met meedenkers, met wetenschappers, met techies. En ook graag met ieder mens die interesse heeft in de toekomst van de wereld en de daarbij behorende nieuwe fase van digitalisering. Samen zorgen we ervoor dat wij met u slimmer, beter en sneller worden!

Daarom proberen wij onze webinars interactief te maken, door een chatfunctie. Op deze manier houden wij tijdens ons webinar contact met de kijkers en kunnen wij vragen snel beantwoorden. Een van de PCA’ers zorgt ervoor dat de vragen z.s.m. beantwoord worden. Haak jij aan?

Voor onze klanten slimmer, beter en sneller

PCA staat voor slimmer, beter en sneller. Door middel van webinars kunnen wij snel een groot publiek bereiken. Om onze kennis, nieuws, veelgestelde vragen te verspreiden zetten wij webinars in. Praktische informatie die wij direct met onze klanten kunnen delen. Zo doen we samen aan slimmer, beter en sneller.

Het aanbod tot einde jaar is te vinden op de webinarpagina van PCA. Kun je niet aanhaken tijdens de live-sessie? Schrijf je dan in, zodat je een replay-link ontvangt. Zo kun je op ieder moment, wanneer het jouw uitkomt de sessies bekijken. Vragen stellen kan ook tijdens een niet-live sessie. Die worden z.s.m. door de PCA’ers beantwoord.

Zien wij u snel?

Ga terug naar het nieuws overzicht