Aangenaam, collega Marcel! - PCA

Aangenaam, collega Marcel!

Aangenaam, collega Marcel!

Eerder hebben wij u verteld over onze nieuwste aanwinst Jelmer Oosterlaken (Projectmanager bij PCA). Nu is het tijd om ‘de rots in de branding’ te introduceren, namelijk Marcel Overkamp….

Bij klanten is Marcel bekend. Ongetwijfeld heeft u Marcel de afgelopen jaren een keer gesproken toen u het nummer van PCA draaide. Marcel is al 15 jaar werkzaam bij PCA en is daarom de man-die-alles-weet. Hij kent onze klanten en de organisatie door en door. Een rots in de branding en een onmisbaar onderdeel van het Sales team.

Marcel is 15 jaar geleden begonnen bij CAREMA hardware, een van de zusterbedrijven van PCA. Hier hield hij zich bezig met de verkoop van ruggedized devices. Daarna is hij doorgestroomd naar Aventeon, een van de andere zusterbedrijven van PCA die een mobiele oplossing voor de logistieke sector aanbieden. Ongeveer 11 jaar geleden is Marcel bij PCA beland in de rol als Sales binnendienst.

Wat u niet wist over Marcel…
Marcel’s favoriete hotel is van der Valk. Hij kent dan ook alle locaties in de Benelux en heeft ze bijna allemaal (meerdere keren) bezocht. Dus ook voor vragen over van der Valk kunt u gerust terecht bij Marcel.

Ga terug naar het nieuws overzicht