Beste vastgoedeigenaar, - PCA

Beste vastgoedeigenaar,

Beste vastgoedeigenaar,

Zou het niet perfect zijn om uw klanten te kunnen bedienen met de capaciteit van uw eigen organisatie én de capaciteit van al uw aannemers? Naadloos? Dit kan met Marlin Ketenintegratie! In de praktijk zijn nu veel verschillende werkwijzen in gebruik. Het doel is altijd om afstemming te behouden over de uitvoering, wie doet wat en wanneer. Omdat planningen nogal eens wijzigen, is het een hele toer.

Mogelijk bent u regelmatig niet optimaal op de hoogte. Voor uw klant kunt u niet de gewenste informatie leveren. De juiste oplossing van dit probleem is grip houden op de opdrachten die uitstaan bij uw aannemers.

Vanuit Marlin plant u de opdracht bij de aannemer van uw keuze. Vervolgens houdt u dankzij Marlin Ketenintegratie geheel automatisch zicht op de planning en uitvoering bij deze aannemer. U kunt vragen van uw klant beantwoorden alsof de uitvoering door uw eigen dienst plaats vindt. Dankzij Marlin Ketenintegratie kunt u dit vanuit uw eigen systeem. Er hoeft dus niet ingelogd te worden in een portaal van de aannemer.

Marlin Ketenintegratie biedt de planner per taak een voorstel met mogelijkheden om uit te kiezen. De mogelijkheden worden gezocht in de gezamenlijke capaciteit van de eigen dienst en die van de aannemers. Vanzelfsprekend wordt alleen passende capaciteit aangeboden. Bovendien wordt het aanbod op efficiëntie beoordeeld, zodat de best passende opties overblijven. Met behulp van de slimme systemen van PCA werkt u op eenduidig samen met uw aannemers en verzekert u zichzelf van de efficiënte en correcte gegevensuitwisseling.
Hiermee kunt u slimmere, betere en snellere service verlenen aan uw klant.

Ga terug naar het nieuws overzicht

WEBINAR

klaar voor de gasketelwet?

Per 1-1-2023 is de CO-certificering verplicht. Wij helpen je met het organiseren van alle rapporten, formulieren, checklists, foto’s en data van je buitendienst met onze slimme app

Meld je aan voor onze webinar op donderdag 13 oktober van 11.00 tot 12.00 uur. Wij leggen je uit hoe simpel de app werkt en wat het jouw bedrijf oplevert. Natuurlijk beantwoorden we ook je vragen meteen.