De juiste software kiezen. Hoe? - PCA

De juiste software kiezen. Hoe?

De juiste software kiezen. Hoe?

𝘖𝘱 𝘣𝘢𝘴𝘪𝘴 𝘷𝘢𝘯 𝘱𝘳𝘪𝘫𝘴 𝘬𝘪𝘦𝘻𝘦𝘯. 𝘒𝘢𝘯. 
𝘚𝘭𝘪𝘮? 𝘕𝘪𝘦𝘵 𝘢𝘭𝘵𝘪𝘫𝘥.

Natuurlijk is de prijs van invloed (want wat kost het en wat levert het op? ROI). Maar kijk ook eens naar onderstaande tips en bedenk rustig wat de consequenties zijn voor jouw organisatie/ bedrijf. Een weloverwogen keuze is belangrijk, want software heeft veel impact op je bedrijfsproces. En je koopt niet ieder jaar een nieuwe pakket.

1. Hoe de toekomst eruit ziet weet je niet. Flexibiliteit is dus belangrijk. Kan het pakket meegroeien? Op welke manieren? Vraag goed door bij de software-partijen die je geselecteerd hebt.

2. Een data-lek of een app gehackt… Het gebeurt steeds vaker. Een ellendige gedachte; want wat als het jou overkomt? Werk jij met klantgegevens? Dan is veiligheid ontzettend belangrijk. Wat doet jouw toekomstige software-leverancier aan de veiligheid van gegevens en vooral… aan die van jou(w klanten)?

3. Uitgebreide opleidingen voor je team? Kost tijd. Het is belangrijk dat software makkelijk en intuïtief werkt. En mocht je ergens niet uitkomen of een nieuwe feature wensen, dat je altijd persoonlijk geholpen wordt. (Wij hebben een Support-desk waar we zelf de telefoon opnemen, mails beantwoorden etc. Zien wie dat zijn? Klik hier.)

### Oke, nog 1 BONUS-TIP ###
Je bent succesvol, je komt op voorsprong dankzij de software. Nog altijd wil je vooral dat ene: die tevreden klant. Zoek daarom software die jouw klant centraal stelt en niet alleen je interne processen. Kijk ook op: pca.nl/gelukkig

Succes!

Ps: Onze digitale werkbon-app vind je hier. En op de pagina voor zonweringsbedrijven staan de no-stress-tips. Handig voor jou ook, als je een buitendienst hebt en eerst nog wil nadenken over hetgeen je zelf kunt doen.

En weet je wat je wil, dan kun je ook de pakketten en prijzen vergelijken Klik hier.

Digital devices screen psd mockup editable template

Ga terug naar het nieuws overzicht