De start van 3 stagiairs @PCA: een sexy CV opbouwen of gewoon iets heel gaafs doen?  - PCA

De start van 3 stagiairs @PCA: een sexy CV opbouwen of gewoon iets heel gaafs doen? 

De start van 3 stagiairs @PCA: een sexy CV opbouwen of gewoon iets heel gaafs doen? 

“Wat ik echt gaaf vind aan PCA? Dat hier alle ontwikkelingen in huis plaats vinden,” vertelt Luca. “Met de input van klanten nadenken en verder bouwen.” Drie jongens starten deze maand met een stage bij PCA. Welkom Luca (18) Jelmer (22) en Noah (20). Ieder met een eigen doel.

Luca zit in het 3e jaar van de opleiding ICT aan het Deltion Collega Zwolle, dan hebben we Jelmer (22) en Noah (20) die allebei in het afstudeerjaar van Logistics Management aan Windesheim Zwolle zitten.

Leren om processen binnen een organisatie te optimaliseren
Jelmer: “Luisteren naar de klant en kijken naar procesoptimalisatie, dat is waar ik warm voor loop.” Noah en Jelmer willen hetzelfde; leren om processen binnen een organisatie te doorgronden en te optimaliseren met kennis van het PCA platform. Dit doen zij in twee verschillende adviesopdrachten. Jelmer verdiept zich in het projectplanningsproces om de oplossing van PCA te verrijken. Noah gaat zich verdiepen in de planningsoptimalisatie, onderdeel van de AI-propositie van PCA.

‘Ik wil IT-beheerder bij Support worden’
Luca is vastberaden, hij wil zich ontwikkelen als IT beheerder en de Support afdeling van PCA past daar perfect bij. Kennis opdoen, meewerken en verschillende processen doorlopen bij PCA, daarna wil hij verder studeren. Zijn stage voert hij uit onder de vleugels van begeleider Joost (links op de foto), het gezicht van PCA Support.

Realistische doelen stellen, het start al bij je stage
Jelmer en Noah hebben een ander doel; namelijk zo snel mogelijk afstuderen (met een knipoog). Ze vertellen dat ze de opgedane kennis in praktijk willen brengen. Tevens willen zij zich persoonlijk ontwikkelen en projectmatig leren werken in een team binnen een softwarebedrijf. Mooie doelen dus, waarbij wij het voordeel hebben van een frisse blik van een stel jonge gasten!

Ga terug naar het nieuws overzicht

WEBINAR

klaar voor de gasketelwet?

Per 1-1-2023 is de CO-certificering verplicht. Wij helpen je met het organiseren van alle rapporten, formulieren, checklists, foto’s en data van je buitendienst met onze slimme app

Meld je aan voor onze webinar op donderdag 13 oktober van 11.00 tot 12.00 uur. Wij leggen je uit hoe simpel de app werkt en wat het jouw bedrijf oplevert. Natuurlijk beantwoorden we ook je vragen meteen.