Een nieuw speelveld voor Mike Klein - PCA

Een nieuw speelveld voor Mike Klein

Een nieuw speelveld voor Mike Klein

Is er nog ruimte voor beweging als je al fanatiek fietst, zwemt, hardloopt, voetbalt, een marathon gelopen hebt en nu de uitdaging van een 1/8e triathlon aangegaan bent? En bovendien actief bent als teammanager bij Go Ahead Eagles Onder 18? Mike Klein zegt ‘ja’. Na 14 jaar veranderde hij van werkgever en creëerde zijn nieuwe speelveld: binnen het consultancy-team van PCA.

“Na alle jaren bij het beursgenoteerde Renewi wil ik ervaren hoe het is in een kleinere organisatie,” vertelt Mike. De sportieve Raaltenaar straalt van enthousiasme voor zijn nieuwe uitdaging. “In mijn consultancy-rol hier staat de klant centraal. Bij mijn vorige werkgever heb ik verschillende functies vervuld waarbij ik meer intern gericht was. De laatste jaren speelden data-migratie, Salesforce en scrummen een hoofdrol bijvoorbeeld. Wat ook verschilt is dat de business voorheen draaide om een dienst en bij PCA hebben we een product.” Kortom: er ligt een prachtig nieuw speelveld op Mike te wachten.

Er zijn veel nieuwe klanten bijgekomen. Bovendien werken de ontwikkelaars continu aan nieuwe functionaliteiten waardoor klanten hun planning kunnen optimaliseren. Die trajecten worden vaak begeleid door consultants van PCA. Mike: “PCA groeit en ik verwacht hier van meerwaarde te kunnen zijn door mijn ervaringen in te zetten. Ik heb er in elk geval zin in.”

PCA is ontzettend blij met Mike in het team!

Mike Klein
Mike Klein, consultant bij PCA

Ga terug naar het nieuws overzicht