GEZOCHT: DE PERFECTE COLLEGA VOOR ROB! - PCA

GEZOCHT: DE PERFECTE COLLEGA VOOR ROB!

GEZOCHT: DE PERFECTE COLLEGA VOOR ROB!

Rob zoekt dé perfecte collega. Naast de gezelligheid mist Rob ook een aanpakker, die samen met hem de financiële huishouding van de organisatie regelt. 

Vertel… ben jij de perfecte collega voor onze Rob?
Bij de woorden administratie en structuur spits jij je oren. Je houdt ervan assertief én adequaat te werken. Je bent communicatief sterk waardoor je klanten en relaties goed te woord kunt staan. Jij begrijpt dat we alleen in goede samenwerking de bedrijven draaiende kunnen houden. Presteren en met vrijheid om kunnen gaan horen voor jou bij elkaar.

Financieel administratief medewerker 
Naast de administratieve werkzaamheden ben jij een belangrijke sleutel voor onze merken. Je gaat namelijk voor meerdere bedrijven aan de slag. Waaronder de merken PCA en Carema Hardware. Check gerust de websites!

Je hebt een afgeronde relevante administratieve opleiding (minimaal MBO) en ervaring met de financiële administratie van een bedrijf. Daarnaast sta je te trappelen om je in te zetten voor deze functie. Dit doe je dan op twee locaties, namelijk in Raalte en Zwolle.

Een greep uit je scala aan werkzaamheden: het inboeken van de dagelijkse financiële administratie in geautomatiseerde systemen, het debiteuren- en crediteurenbeheer en personeelsadministratie. Je kent boekhoudprogramma’s en wilt hier nog veel meer over leren.

PCA en Carema Hardware kennen internationale klanten en relaties, daarom is het beheersen van de Engelse taal een vereiste en het kennen van de Duitse taal een fijne bijkomstigheid.

Wat mag je van ons verwachten?
Naast je directe collega Rob kom je terecht in twee enthousiaste teams. Uiteraard krijg je bij ons een marktconform salaris. Het gaat om een baan tussen de 32-40 uur (in overleg is veel mogelijk). We starten met een tijdelijk contract met zicht op een vaste aanstelling. Wanneer start je?

Ben jij enthousiast en ben jij de perfecte collega onze teams? Solliciteer: rob.veldhuis@msg.nl

Ga terug naar het nieuws overzicht