GIRLPOWER BIJ PCA IN BEELD: ONTMOET MARIT! - PCA

GIRLPOWER BIJ PCA IN BEELD: ONTMOET MARIT!

GIRLPOWER BIJ PCA IN BEELD: ONTMOET MARIT!

De eerste vlieguren voor r(ei)ijzende ster Marit

De 22-jarige Marit is twee weken geleden bij de afdeling Support begonnen. En wat zijn we blij met deze girlpower binnen PCA! Met haar frisse Sallandse wind past Marit nu al fantastisch binnen het team van PCA. Niet alleen bij Support maakt hoogvlieger Marit vlieguren. Ook buiten Salland en Nederland maakt ze deze!

Vlieguren
Of het 7 maanden studeren in Canada is, een rondreis langs de westkust van Amerika, naar New York, naar de Alpen of de reis naar IJsland die gepland staat voor april 2022. Marit is het liefst onderweg. Droomreizen? Zeker, die heeft ze.

Dat studeren in Canada heeft ze gedaan tijdens haar studie International Food Business, die overigens Cum laude is behaald door Marit. In die zeven maanden heeft ze ook deel uit mogen maken van het volleybalteam van de Universiteit. Een hobby die ze ook in Nederland beoefent bij Volleybalvereniging Salvora in Raalte.

Positie in het PCA-veld
Haar positie in het volleybalveld is passer/loper. Voor de niet kenners: dit is de positie van buitenaanvaller of hoekspeler. Haar voornaamste taak is om onder andere de eerste bal in de opzet te passen en dicht het net te staan. Vergelijkbaar met haar rol bij de afdeling Support, waarbij je in de opzet het eerste aanspreekpunt bent en dicht bij de klant staat. De positie betekent ook de steady factor in het team, en dat is wat Marit bijdraagt aan team PCA!

Van kaas naar software
Voor haar vliegende start bij PCA werkte Marit bij de bekende Leerdammer Kaas. Daar verzorgde ze het proces voor een tastbaar eindproduct, namelijk van melk tot kaas en alles daartussen. Een tastbaar eindproduct, wat software natuurlijk niet is. Maar proces-denken? Dat is essentieel en hangt niet af van de oplossing of het product.

Iets wat we nog niet wisten van Marit?
Ze houdt zich in haar vrije tijd naast volleybal, ook bezig met plantaardige voeding. Ze onderzoekt de mogelijkheden en is bezig om te kijken hoe je ervoor kunt zorgen dat je met plantaardige voeding toch de juiste voedingsstoffen en vitamines binnen kunt krijgen. En die juiste voedingsmiddelen zorgen voor de echte girlpower bij PCA!

We zijn blij dat je er bent Marit!

Ga terug naar het nieuws overzicht

WEBINAR

klaar voor de gasketelwet?

Per 1-1-2023 is de CO-certificering verplicht. Wij helpen je met het organiseren van alle rapporten, formulieren, checklists, foto’s en data van je buitendienst met onze slimme app

Meld je aan voor onze webinar op donderdag 13 oktober van 11.00 tot 12.00 uur. Wij leggen je uit hoe simpel de app werkt en wat het jouw bedrijf oplevert. Natuurlijk beantwoorden we ook je vragen meteen.