Hoe worden we samen sneller? Karten! - PCA

Hoe worden we samen sneller? Karten!

Hoe worden we samen sneller? Karten!

Begin april keken we met het hele team vooruit: wat wordt onze focus de komende periode, het komende jaar, jaren? Verandering was het hoofdthema. En ‘gas op de lolly’ werd letterlijk waargemaakt door daarna te karten. Snelheid, scherpte, strategie en ambitie komen hier immers ook samen. Hierbij een paar foto’s om even terug te blikken.

Karten: energie, scherpzinnigheid en strategie delen

Verandering was het hoofdthema. En ‘gas op de lolly’ werd letterlijk waargemaakt door daarna te karten.
Snelheid, scherpte, strategie en ambitie komen hier immers ook samen. Hierbij een paar foto’s om even terug te blikken.

Verandering: de wereld verandert hard. Corona, Oekraïne, het klimaat, de inzet en mogelijkheden van technologie, om er maar een aantal te noemen. Meer dan ooit staat efficiënt plannen hoog op de agenda bij veel bedrijven. En misschien wel nieuwsgierigheid naar de positieve impact van slim plannen met behulp van algoritmes?

Mensen bruisen van de ideeën, doen veel dingen tegelijk en ervaren een hoge mate van stress. Dat kan genormaliseerd worden met goed planningssoftware. 

Ondertussen willen we inzicht hebben in (over)uren zodat die kunnen worden doorberekend en niet verloren gaan, geen dubbele handelingen door verschillende medewerkers laten uitvoeren en doordacht uitgerust met de juiste spullen de weg op gaan vanuit een magazijn met minimale voorraad. Om maar eens wat te noemen.

PCA verandert mee. De klant staat altijd centraal, dat vraagt veerkracht van ons. Dat hebben we in huis. We zijn met een compact team van 25 energieke PCA-ers. Maar dat laten de foto’s ook al wel zien: gas op de lolly!

Ga terug naar het nieuws overzicht

Kart