Huurderstevredenheid beïnvloeden? Download hier onze presentatie (gedeeld @Expo Houten) - PCA

Huurderstevredenheid beïnvloeden

Huurderstevredenheid beïnvloeden? Download hier onze presentatie (gedeeld @Expo Houten)

De huurderstevredenheid vergroten speelt bij woningcorporaties een hoofdrol. Hoe kun je dat nu beïnvloeden? Stek Wonen werkt al jaren met de software van PCA en kan je er alles over vertellen. In een live kennis-sessie in Expo Houten deden we dat vandaag samen: Mieke ter Hofstede van Stek Wonen deelde haar ervaringen. Was je er niet bij? Dan kun je hier onze presentatie downloaden en het rustig nalezen.

Aan welke knoppen kun je zelf draaien? #Gelukkige Huurders

Hoe draagt onze software bij aan meer gelukkige huurders? Zo heeft de beoordeling van het reparatieproces door huurders o.a. een interessante invloed. En de grote vraag is natuurlijk ook, wat is jullie invloed? Aan welke knoppen kun je zelf draaien om de huurderstevredenheid te verhogen? Met slimme planningssoftware groeit niet alleen de huurderstevredenheid, het levert veel meer interessante resultaten op. Download onze presentatie. En neem contact met ons op als je meer wil weten, dan praten we jou ook live bij.

Presentatie Stek Wonen en PCA over huurderstevredenheid
Mieke ter Hofstede, Willem Klaverwijden van STEK wonen en Jelko Wieferink van PCA presenteerden de kennissessie in Expo Houten 22 maart 2022.

Ga terug naar het nieuws overzicht

Jelko PCA en Miek van Stek Wonen