Bijzondere versterking bij team PCA: Jelko Wieferink - PCA

Bijzondere versterking bij team PCA: Jelko Wieferink

Bijzondere versterking bij team PCA: Jelko Wieferink

Jelko Wieferink

Per 1 april versterkt Jelko Wieferink het PCA team!

Jelko, bijzonder aangenaam
Maakt het woord ‘bijzondere’ in onze titel u nieuwsgierig? Onze nieuwe collega komt oorspronkelijk uit het speciaal onderwijs; als docent welteverstaan. Best heel bijzonder vinden wij. “Omdat ik andere mensen mee kan en wil nemen in mijn enthousiasme,” legt Jelko zijn keuze van destijds uit. “Vanuit het onderwijs maakte ik de stap naar Heutink in Hengelo, zij zijn gespecialiseerd in ICT voor het onderwijs.” Bijzonder? Jelko noemt het logisch: “ICT helpt om meer in minder tijd te doen. Om een efficiëntieslag te maken en ruimte te creëren zodat mensen zich kunnen ontwikkelen en groeien.”

Van Heutink ICT in Hengelo (Odin Groep) naar PCA
“Data geeft overzicht zodat je kunt sturen. Dat geldt voor een klas als voor PCA-klanten. Het geeft inzicht in moeilijke processen en maakt het begrijpelijk. Iets wat je in het onderwijs ook probeert te doen; maak van iets complex, iets grijpbaars. Alles wat je ziet en vergaart kun je gebruiken om slimmer beter en sneller te optimaliseren en sturen.”

De geboren en getogen Raaltenaar woont in het dorp waar PCA gevestigd is, samen met zijn vriendin Jessy en zoontje Lux van tien maanden. “Dat nuchtere uit deze regio past bij mij. ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’.” Tel daar het aanpakken en vrijdenken bij op en je raakt de cultuur van PCA. Het past Jelko als een jas.

Een rare tijd om te starten. Hoe voelt dat?
“Mijn ontvangst was ontzettend warm. Wat mij gelijk opvalt is de behulpzaamheid van het bedrijf en mijn collega’s, juist in deze tijd,” vertelt Jelko. “Dat is ook wat ik belangrijk vind, het zit in mijn kern om betrokken te willen zijn, een open en transparante relatie op te bouwen en het verschil te kunnen maken. Juist in deze tijd is samenwerking essentieel. Alleen samen kom je tot een succes.”

Samenwerken essentieel voor een succesvolle toekomst
Dat samenwerken slaat bij Jelko direct op zijn grootste hobby: voetballen bij Rohda Raalte. “Het is belangrijk om de expertise en kunde die eenieder heeft te bundelen. Alleen dan kun je scoren. Het is noodzakelijk dat je op elkaar kunt bouwen, elkaar kunt enthousiasmeren, de juiste mind-set neerzetten met ieders kwaliteit voorop. Pas dan kun je invloed uitoefenen op een succesvolle toekomst.” Binnen PCA is Jelko verantwoordelijk als partner- en klantmanager. Als echte teamplayer gaat hij aan de slag. Samen recht op het doel af.

Jelko sluit bevlogen af: “De aankomende periode staat in het teken van kennismaken. Een goede basis leggen om op een goede manier samen te werken. We gaan er wat moois van maken met elkaar. Hopelijk tot snel!”

Meer weten? www.pca.nl

Ga terug naar het nieuws overzicht