Lenferink: 'Papierstroom niet meer nodig' - PCA

Lenferink: ‘Papierstroom niet meer nodig’

Lenferink: ‘Papierstroom niet meer nodig’

Besparing komt ten goede van onze klant
“Het systeem van PCA Mobile zal ons fikse besparingen opleveren, omdat we kosten specifieker kunnen toerekenen. Heel gericht. En de hele papierstroom van uren en materiaalregistratie is niet meer nodig.”

Lenferink is in 60 jaar uitgegroeid tot veel meer dan een schildersbedrijf. “We zijn een totaalonderhoudsbedrijf. Het grote voordeel van alle onderhoudswerkzaamheden aan één pand uitgevoerd door één bedrijf, is dat de verschillende disciplines op elkaar worden afgestemd. Ook daarin zorgen we voor een efficiënte werkwijze.”

Koppeling met financieel pakket
“We hebben heel bewust gekozen voor PCA Mobile. Zij zijn partner van ons boekhoudsysteem Gilde en koppelen hun software aan onze financiële administratie. Perfect dus. Zij hebben trouwens een helder verhaal en zien uitdagingen.”

Ga terug naar het nieuws overzicht

WEBINAR

klaar voor de gasketelwet?

Per 1-1-2023 is de CO-certificering verplicht. Wij helpen je met het organiseren van alle rapporten, formulieren, checklists, foto’s en data van je buitendienst met onze slimme app

Meld je aan voor onze webinar op donderdag 13 oktober van 11.00 tot 12.00 uur. Wij leggen je uit hoe simpel de app werkt en wat het jouw bedrijf oplevert. Natuurlijk beantwoorden we ook je vragen meteen.