Lonneke: 'Waar andere plan-oplossingen stoppen gaat PCA slim verder.' - PCA

Lonneke versterkt Team Sales

Lonneke: ‘Waar andere plan-oplossingen stoppen gaat PCA slim verder.’

Een nieuw gezicht in het sales-team van PCA: Lonneke Boswinkel. Ervaren, sportief en weet goed wat ze wil. En ja, zij komt uit de buurt. ‘Noabers’ want ze reist van Twente naar Salland. “Korte lijnen. Experts. Nuchter. En de sfeer is hier zo goed. PCA past mij.” Met Unit4 en Topicus in haar rugzak plus een flinke dosis energie weet onze nieuwste aanwinst van wanten. “Nu laat ik me graag uitnodigen door organisaties die willen weten wat slim plannen hen oplevert.” (vraag de demo aan, dan leg ik het uit!)

Waar andere plan-oplossingen stoppen gaat PCA slim verder
“Ik ben al mooi op stoom. Wat ik boeiend vind is de de jarenlange ervaring in complexe planning bij PCA. Hier wordt begrepen wat de uitdagingen zijn rondom het plannen van opdrachten en het uitstippelen van routes. Daar wil ik klanten graag mee verder de toekomst in helpen.” Met de standaardoplossing realiseert PCA maatwerk resultaten.

Onze technische experts ontwikkelen alle software gewoon hier in Raalte dus het team is gemixt: über-techneuten en algoritme-experts, een wetenschapper van Universiteit Twente en empathische meedenkers die de taal van de klanten spreken. Met Lonneke erbij zijn we nog beter (slimmer en sneller). Meer weten? Mail: Lonneke@pca.nl.

Zij bijt zich onder andere vast in service en onderhoudsplanning. Kennismaken? Bel voor een afspraak: 0572-346655.

Lonneke Boswinkel
Foto: Lonneke Boswinkel

Ga terug naar het nieuws overzicht