Maak kennis met Giancarlo: 20-weken versterking bij PCA! - PCA

Maak kennis met Giancarlo: 20-weken versterking bij PCA!

Maak kennis met Giancarlo: 20-weken versterking bij PCA!

Giancarlo, 20 jaar oud en woonachtig in Raalte (de ‘hometown’ van PCA) is de aankomende 20 weken te vinden bij PCA! Vanuit zijn opleiding Accountmanagement bij Landstede Raalte werkt hij mee op de commerciële afdeling van PCA en gaat zich richten op de BI-campagne.

Hoe kwam je bij ons terecht?

“Ik kende PCA al via-via en wou hier graag aan de slag, voornamelijk de complexiteit van de materie sprak mij aan”, vertelt Giancarlo. Hij voegt toe: “Ik wil en moet continu uitgedaagd worden, en dat kan in zo’n dynamische omgeving als dit”.

Is stagelopen in Corona-tijd, lastig?

“Het liefst zou je op kantoor aan het werk zijn of bij klanten aan tafel zitten. Daar leer je het meeste van, dat is namelijk representatief voor de niet-Corona tijd. We overleggen nu veel via Teams en af en toe kan ik een dag naar kantoor. Klanten en collega’s zijn het nu ook gewend om via Teams te overleggen, dus dat schakelt makkelijk”, aldus Giancarlo.

Je zit in je laatste jaar. Wat ga je hierna doen?
“Daar twijfel ik nog over. Niet over het feit dat ik verder ga studeren, maar welke richting is nog de vraag. Bedrijfskunde, Vastgoed of iets met Recht, ik hoop dat de aankomende tijd te kunnen bepalen”, vertelt Giancarlo. “Ik denk dat ik bij PCA een goed beeld kan krijgen van de verschillende processen binnen organisaties en de markten waarin zij opereren”. 

Wat ga je tijdens je stage doen bij PCA?

“Ik ga bezig met de campagne rondom ClarkBI. Een nieuwe transparante dashboard-tool om grip te krijgen op serviceprocessen. Ik ben me momenteel aan het onderdompelen in de materie en bezig met het opzetten van de campagne. Eigenlijk het proces verzorgen van A tot Z. Dus van idee tot het begeleiden van de verkoop en de implementatie. Zo pak ik alle facetten van het proces mee. Hoe dit het beste gepresenteerd en vertaalt kan worden naar de klant. Dit doe ik in team-verband binnen PCA”, vertelt Giancarlo enthousiast.

Je bent nu 5 weken onderweg.  Wat is je indruk?

“De werksfeer bij PCA is goed. Het is een heel fijn, open en jong team.”, zegt Giancarlo.

En een hele flauwe vraag; wat kom je ‘brengen’ bij PCA?

“Ik hoop dat ik iets nieuws kan toevoegen in de aankomende weken bijvoorbeeld op marketinggebied. Er is de afgelopen jaren veel veranderd in de marketingwereld. Denk aan branding met video!”.

Giancarlo, wij wensen je heel veel succes!

Ga terug naar het nieuws overzicht

WEBINAR

klaar voor de gasketelwet?

Per 1-1-2023 is de CO-certificering verplicht. Wij helpen je met het organiseren van alle rapporten, formulieren, checklists, foto’s en data van je buitendienst met onze slimme app

Meld je aan voor onze webinar op donderdag 13 oktober van 11.00 tot 12.00 uur. Wij leggen je uit hoe simpel de app werkt en wat het jouw bedrijf oplevert. Natuurlijk beantwoorden we ook je vragen meteen.