PCA innoveert: Onder de motorkap.. | De overgang naar MongoDB - PCA

PCA innoveert: Onder de motorkap.. | De overgang naar MongoDB

PCA innoveert: Onder de motorkap.. | De overgang naar MongoDB

PCA staat voor slimmer, beter en sneller. Dit maken we waar door al jaren in te spelen op de wensen van de markt met innovatieve software. Dit heeft geresulteerd in enorm veel functionaliteiten, waar onze klanten dagelijks naar volle tevredenheid gebruik van maken. Om voorop te blijven lopen in de markt, wordt er niet alleen gewerkt aan zaken die de klant ziet. De laatste twee jaar wordt er naast de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten ook flink gesleuteld onder de motorkap. De software van PCA gaat over naar een andere database: MongoDB. 

Huh, MongoDB?

Het komt erop neer dat de manier waarop de data (denk aan resources, planningen, etc.) opgeslagen wordt, op de schop gaat. Dagelijks worden er honderden vakmensen ingepland, worden er zo efficiënt mogelijk routes berekend en worden er rapportages van al deze gegevens gemaakt. Juist MongoDB is erg geschikt om deze acties in de steeds groter wordende datasets nog sneller te verwerken.

Impact

Deze verandering zal een grote impact hebben op de huidige software; Zeker in de toekomst. Gezien de groei van het aantal klanten en het kunnen bieden van een toekomstbestendig systeem, is het nodig om nu deze stap te maken. Op deze manier blijft PCA vooroplopen in de markt en wordt PCA weer een stukje slimmer, beter en sneller.

Ga terug naar het nieuws overzicht