PCA nieuwe hoofdsponsor Kwiek - PCA

PCA nieuwe hoofdsponsor Kwiek

PCA nieuwe hoofdsponsor Kwiek

PCA heeft zich gepresenteerd in het fonkelnieuwe Raalter sportcomplex Tijenraan als nieuwe hoofdsponsor van Dames 1, van handbalvereniging Kwiek. Een doordachte keuze want hiermee zet PCA een nieuwe trend: inhoud geven aan het hoofdsponsorschap. Naast nieuwe outfits en een sponsorbijdrage gaat PCA de technische staf adviseren hoe data het team meer inzicht kan geven waardoor er slimmer, beter en sneller getraind en gespeeld kan worden. Het gezamenlijke doel? Maximale progressie boeken en snel terug naar de eredivisie.

Vuvuzela’s in club-kleur
Aanmoedigen, daar start alles mee. Het viel PCA op dat het normaliter wat rustig is op de tribune. ‘Tijd voor verandering!’ Daarom deelde PCA knalrode vuvuzela’s uit op de tribune, zodat iedere supporter kon helpen met het aanmoedigen. De wedstrijd eindigde in een zwaarbevochten 29-28 overwinning op Voorwaarts. Die club speelde nog voor de winst in de nacompetitie. Kwiek won en daarmee is de positieve sfeer en de toon voor het komende seizoen gezet!

Slimmer beter sneller
Maurice Tijs, eigenaar PCA vertelt: “Kwaliteit is het uitsluiten van toeval. En daar gaan wij Kwiek bij helpen. Bovendien past het lokale sponsorschap perfect in onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze prachtige handbalclub zocht een nieuwe hoofdsponsor en de timing is perfect. Er is een nieuwe accommodatie en nieuw bestuur. Komend seizoen is er een nieuwe hoofdtrainer en wij mogen aansluiten als nieuwe hoofdsponsor. Wij kunnen meedenken en adviseren rondom het gebruik van data. Voor klanten is het ons dagelijks werk, maar in de handbalwereld is de toepassing van data nog minimaal. Het omarmen van data-gedreven verandering is voor Kwiek en PCA een geweldige kans!”

Promoveren is het gezamenlijke doel
Het bestuur en de dames van Kwiek zijn ontzettend enthousiast. Bij de presentatie van het nieuwe wedstrijdshirt vertelden zij: “We willen natuurlijk promoveren. Onze nieuwe coach staat vol energie klaar om ons weer naar ons oude niveau terug te brengen. Dat onze hoofdsponsor daar ook een rol in kan spelen is nieuw en natuurlijk fantastisch!”


Bij de shirt-presentatie van PCA, gaf de vertrekkende sponsor (Klink-Nijland)
het stokje door aan de nieuwe hoofdsponsor (PCA) van Kwiek.

Ga terug naar het nieuws overzicht

WEBINAR

klaar voor de gasketelwet?

Per 1-1-2023 is de CO-certificering verplicht. Wij helpen je met het organiseren van alle rapporten, formulieren, checklists, foto’s en data van je buitendienst met onze slimme app

Meld je aan voor onze webinar op donderdag 13 oktober van 11.00 tot 12.00 uur. Wij leggen je uit hoe simpel de app werkt en wat het jouw bedrijf oplevert. Natuurlijk beantwoorden we ook je vragen meteen.