PCA ZOMER BBQ 2021: Ouderwetse gezelligheid in de buitenlucht - PCA

PCA ZOMER BBQ 2021: Ouderwetse gezelligheid in de buitenlucht

PCA ZOMER BBQ 2021: Ouderwetse gezelligheid in de buitenlucht

Door Sara Abdeddine, software ontwikkelaar bij PCA. Benieuwd naar Sara? Check dit!

We kunnen zeggen dat we bij PCA altijd hard werken om altijd met de beste en snelste oplossingen te komen om de wensen van onze klanten te vervullen. Om dit te kunnen doen is teamwerk een fundamentele – zo niet-  cruciale stap!

Daarom organiseren we bij PCA niet alleen bijeenkomsten over werk-inhoud, maar we proberen ook activiteiten te organiseren waarin we ons team kunnen versterken. Tijdens de Coronaperiode was dit moeilijker dan vorig jaar maar dit heeft ons niet tegengehouden!

Zo startte we in april met een Kick-off en deden we PubQuizjes via Teams, zodat we op afstand toch een gezellig tijd konden hebben. Nu mocht er volgens de regels weer wat meer en konden wij elkaar buiten ontmoeten. Dit keer bij NuNu in Schalkhaar, waar de kids konden spelen en de mannen konden BBQ’en.

Een geweldige kans om mijn collega’s in een ander vorm en hun families te leren kennen!

PCA is voor mij veel meer dan een IT-bedrijf, het is een bedrijf dat actief bezig is met continu leren om zoveel mogelijk te verduuzamen. Ik denk dat ik gemakkelijk kan zeggen dat de menselijkheid van PCA in deze futuristische omgeving is wat PCA en zijn oplossingen anders maakt dan de andere bedrijven – aldus Sara.

Ga terug naar het nieuws overzicht

WEBINAR

klaar voor de gasketelwet?

Per 1-1-2023 is de CO-certificering verplicht. Wij helpen je met het organiseren van alle rapporten, formulieren, checklists, foto’s en data van je buitendienst met onze slimme app

Meld je aan voor onze webinar op donderdag 13 oktober van 11.00 tot 12.00 uur. Wij leggen je uit hoe simpel de app werkt en wat het jouw bedrijf oplevert. Natuurlijk beantwoorden we ook je vragen meteen.