Samen met de klant de oplossing NextMO verbeteren! - PCA

Samen met de klant de oplossing NextMO verbeteren!

Samen met de klant de oplossing NextMO verbeteren!

Een gebruikersinterface, of anders ‘user-Interface’, is letterlijk de ruimte waar interacties tussen mensen en machines plaatsvinden.  Een goede gebruikersinterface is belangrijk. Op die manier wordt een applicatie gebruiksvriendelijker en het werkproces aangenamer.

Bij PCA volgen we altijd het motto: slimmer, beter, sneller. Dit betekent dat wij onze gebruikersinterfaces continu verbeteren.

Eerder vertelden wij dat PCA-collega Dorien ten Brinke, expert is op het gebied van het design van de gebruikersinterfaces. Haar doel? Onze oplossingen gebruiksvriendelijker maken en gebruikers de aller-beste ervaring geven.

Samen met de gebruikers- van feedback kunnen wij leren
Om de oplossing NextMO op te frissen werkt Dorien niet alleen samen met onze ontwikkelaars in het Techlab. Het zijn uiteindelijk de gebruikers van NextMO waar Dorien mee in gesprek gaat. De gebruikers bepalen uiteindelijk wat slimmer, beter en sneller werkt. De ervaring van onze gebruikers is essentieel.

Hoe doet Dorien dat?
Dorien heeft een prototype gebouwd, een interactieve test-variant. Op basis van zogeheten heatmaps worden knelpunten ontdekt. Vervolgens worden er objectieve vragen gesteld en kan er feedback gegeven worden op de werking en het design. Open vragen, want alle feedback wordt meegenomen!

Op basis van de feedback gaat Dorien weer aan de slag met het desgin om een optimale user-experience te creëren.  In de aankomende periode worden klanten die gebruik maken van de applicatie NextMO benaderd en gevraagd om mee te werken aan de feedback-loop. Wilt u zich vrijwillig aanmelden? Stuur uw accountmanager gerust een bericht.

Ga terug naar het nieuws overzicht