Samenwerking tussen corporaties en co-makers centraal tijdens kennissessie PCA - PCA

Samenwerking tussen corporaties en co-makers centraal tijdens kennissessie PCA

Samenwerking tussen corporaties en co-makers centraal tijdens kennissessie PCA

Tijdens de CorporatieGids LIVE kennisdag hebben Jasper Bouwhuis en Jurgen Reimert een kennissessie mogen verzorgen voor medewerkers van woningcorporaties.

Hoe zorg je voor een succesvollere samenwerking tussen corporaties vs. co-makers?  Hoe verminder je faalkosten en verhoog je de huurderstevredenheid, wat in groeiende mate wordt bepaald door de prestaties van co-makers? Hoe ga je als corporatie uitdagingen aan zoals; optimale communicatie met stakeholders, afstemming van vraag naar en aanbod van capaciteit, grip op uitbesteed werk, realisatie van prestatieafspraken en een hoge first-time fix ratio?  PCA biedt innovatieve oplossingen om deze uitdagingen aan te gaan, wat resulteert in een optimale afstemming in de keten.

Tijdens de sessie zijn we dieper ingegaan op de rol van PCA, als spin in het web, in de keten. Er werd niet alleen kennis gedeeld, maar ook ruimte gecreëerd voor interactie. Uit het gesprek blijkt dat het vraagstuk rondom capaciteit en de juiste afstemming leeft. Er is behoefte aan een oplossing om de doorlooptijd van bijvoorbeeld het mutatieproces te verkorten door een single-point-of contact. Er werd geconcludeerd dat wanneer de verscheidene expertises gebundeld worden, er slimmer, beter en sneller samengewerkt kan worden met co-makers.  Kortom, een waardevolle sessie waar aanknopingspunten gevonden zijn voor een verder gesprek over dit actuele thema.

Benieuwd naar de inhoud? Of interesse om kennis te delen? Of kan uw proces slimmer, beter en sneller verlopen? Wij delen en luisteren graag.

Ga terug naar het nieuws overzicht

WEBINAR

klaar voor de gasketelwet?

Per 1-1-2023 is de CO-certificering verplicht. Wij helpen je met het organiseren van alle rapporten, formulieren, checklists, foto’s en data van je buitendienst met onze slimme app

Meld je aan voor onze webinar op donderdag 13 oktober van 11.00 tot 12.00 uur. Wij leggen je uit hoe simpel de app werkt en wat het jouw bedrijf oplevert. Natuurlijk beantwoorden we ook je vragen meteen.