Sander de Lange: ‘Niets aan toeval over laten, dat is waar kwaliteit geboren wordt’ - PCA

Sander de Lange: ‘Niets aan toeval over laten, dat is waar kwaliteit geboren wordt’

Sander de Lange: ‘Niets aan toeval over laten, dat is waar kwaliteit geboren wordt’

Als klein mannetje van 6 jaar repareerde Sander de Lange de stofzuiger van zijn ouders al. Hij moést weten hoe het mechanisme werkte. Ontleden en zo begrijpen wat er gebeurt om de juiste oplossing te vinden. Nog iedere dag stelt hij zich de vraag: wat kan ik verslimmen, versnellen of verbeteren?

Vers van school kwam Sander in 2005 bij Carema (zusterbedrijf PCA) in het magazijn werken waar hij het interne systeembeheer verzorgde. Daarna maakte hij de overstap naar MSG om zowel voor PCA als Carema te werken. Later schoof hij door naar PCA Mobile, waar hij als technisch consultant technische adviezen, installatiewerk en upgrades van servers bij klanten verzorgde. Inmiddels werkt Sander ruim 13,5 jaar bij PCA Mobile.

Van stofzuigers naar wolken
In 2009 heeft PCA Mobile de beweging naar Cloud gemaakt. Het voorbereidende werk, de inrichting van de datacentra, de infrastructuur en de beveiliging komen voort uit de inspanningen van Sander. Hij is een enorm voorstander van Cloudtechnologie. “Het is voor onze klanten en voor onszelf makkelijker. Ik kan mij meer richten op de functionele uitbreiding in plaats van het oplossen van technische issues”, vertelt hij bedreven. Door de schaalbaarheid van het platform kunnen klanten gemakkelijk aangesloten worden. “Op dit moment bouw ik aan een nog grotere schaalbaarheid van onze omgeving. Hiermee is PCA Mobile nog beter voorbereid op de groei en bijbehorende stabiliteit. Wij laten niets aan het toeval over, dat is waar kwaliteit geboren wordt”.

‘Alles een stap voor zijn’
Sander houdt van de openheid en het vertrouwen dat medewerkers krijgen binnen PCA Mobile: “Dit is een stevige basis om verder te groeien”. De drijfveer om voorop te blijven lopen met alle ontwikkelingen, ook buiten de software en technologie past Sander goed. “Wij zijn een native cloud bedrijf. De onderliggende technieken zijn schaalbaar, waarbij wij werken met drie verschillende datacentra real-time. Er zijn weinig clubs die dat kunnen. PCA investeert in de kwaliteit en wil voorloper zijn. Dat behelst alle ontwikkelingen rondom de producten, maar ook daarbuiten. Het maakt PCA Mobile een prachtig bedrijf”. De bevlogen techneut benadrukt: “Voor mij liggen er uitdagingen in het werk om op een juiste manier nieuwe technologie toe te passen op onze oplossingen. Op deze wijze kunnen wij voorloper blijven en mee groeien. Alles een stap voor zijn.”

Thuis ook slimmer en vooral sneller
Dat hij slimmer, beter en SNELLER wil, blijkt ook uit zijn hobby: motorrijden. Helaas is ondanks de mooie zomer de motor nog niet uit de schuur geweest. Gelukkig ligt dat aan iets anders kostbaars: kleine Evi. Zijn dochter van bijna 1,5 jaar krijgt veel aandacht van haar papa. “In de vrije tijd die er dan nog overblijft ben ik rondom mijn huis bezig met gadgets en domotica installeren. Denk hierbij aan het op afstand bedienen van alle verlichting.”
Waar zo’n stofzuiger al niet toe kan leiden…

Ga terug naar het nieuws overzicht

WEBINAR

klaar voor de gasketelwet?

Per 1-1-2023 is de CO-certificering verplicht. Wij helpen je met het organiseren van alle rapporten, formulieren, checklists, foto’s en data van je buitendienst met onze slimme app

Meld je aan voor onze webinar op donderdag 13 oktober van 11.00 tot 12.00 uur. Wij leggen je uit hoe simpel de app werkt en wat het jouw bedrijf oplevert. Natuurlijk beantwoorden we ook je vragen meteen.