‘U vraagt, Thomas draait’ - PCA

‘U vraagt, Thomas draait’

‘U vraagt, Thomas draait’

Sinds begin september heeft PCA er een ‘Supporter’ bij: Thomas Jalink. Hij is net afgestudeerd als Technische Bedrijfskundige en daarmee een prettige en jonge aanvulling op Johan en Joost, van onze supportafdeling.

Thomas heeft een opvallende passie: draaien. Draaien? Ja, muziek draaien op feestjes. Hij omschrijft zichzelf als iemand die voor de juiste ambiance zorgt. Op feestjes, maar ook binnen PCA. Organiseren zit in zijn bloed en daarbij wil Thomas alles ‘op rolletjes’ laten verlopen. Dit past uitstekend in het Supportteam van PCA.

Begrijpelijke taal
“Procesoptimalisatie en verandermanagement waren mijn specialisme tijdens mijn studie,” vertelt de kersverse Supporter. “Het is direct toepasbaar bij PCA. Samen met klanten kan ik het proces doorlopen, verbeteren en mogelijk draagvlak voor verandering creëren. Dit door de juiste vertaling van technische begrippen naar begrijpelijke taal”.

Oplossingsgericht
Thomas is precies wat een ‘Supporter’ moet zijn: oplossingsgericht. “Het probleem van de klant analyseren en verhelpen. Ik ga er voor zorgen dat de klant probleemloos gebruik kan maken van onze diensten en oplossingen,” aldus een fanatieke Thomas. Dit klinkt als onze belofte ‘slimmer, beter, sneller’…
Wat denkt u?

Ga terug naar het nieuws overzicht

WEBINAR

klaar voor de gasketelwet?

Per 1-1-2023 is de CO-certificering verplicht. Wij helpen je met het organiseren van alle rapporten, formulieren, checklists, foto’s en data van je buitendienst met onze slimme app

Meld je aan voor onze webinar op donderdag 13 oktober van 11.00 tot 12.00 uur. Wij leggen je uit hoe simpel de app werkt en wat het jouw bedrijf oplevert. Natuurlijk beantwoorden we ook je vragen meteen.