UITNODIGING exclusief voor woningcorporatie-medewerkers - PCA

UITNODIGING exclusief voor woningcorporatie-medewerkers

UITNODIGING exclusief voor woningcorporatie-medewerkers

Huurderstevredenheid groeit dankzij intelligente planningssoftware. Hoe zit dat nu precies? Woningcorporatie Stek Wonen en PCA vertellen je er alles over op de LIVE Kennisdag in Expo Houten. Er bij zijn? Dat kan! 

Samen met onder meer Mieke ter Hofstede van  Stek Wonen verzorgen wij een Kennissessie. Deze woningcorporatie werkt ook met de planningssoftware van PCA en kan haar ervaringen delen. Hoe draagt onze software bij aan meer gelukkige huurders? Zo heeft de beoordeling van het reparatieproces door huurders o.a. een interessante invloed. Maar wat nog meer en wat is uw invloed? Aan welke knoppen kun je zelf draaien? Met slimme planningssoftware groeit niet alleen de huurderstevredenheid, het levert veel meer interessante resultaten op.

Samen beantwoorden we natuurlijk al je vragen. Meld je hier aan voor de sessie op 22 maart, 13:15 uur @Corporatiegids LIVE Kennisdag. Dóen, want de sluitingsdatum van het aanmelden is op 21 maart. De sessie duurt 45 minuten. De organisatie heeft de dag in blokken gepland, waardoor je verschillende kennissessies achter elkaar kunt bijwonen. 

We ontmoeten jullie graag in Expo Houten.
Expo: langs de A27, gratis parkeren voor de deur. Graag tot dan!

Wel benieuwd maar niet aanwezig bij onze sessie? Wil je weten wat intelligente software voor jouw organisatie kan betekenen? Laat het ons weten. Wij luisteren graag naar het vraagstuk en helpen jullie verder op weg om onze belofte te ervaren: slimmer, beter en sneller.

Expo Houten
Corporatiegids

Ga terug naar het nieuws overzicht