Un Nuovo Collega Italiano: Sara - PCA

Un Nuovo Collega Italiano: Sara

Un Nuovo Collega Italiano: Sara

De wereld verandert hard. In hokjes denken is van de baan. Daarom geven wij jong talent de kans om zich te ontwikkelen binnen PCA. Over ontwikkeling gesproken… Sara Abdeddine is inmiddels van start gegaan als Developer.

Math Olympics van Toscane
Statistiek en economie was haar specialiteit in Italië. Op haar 20e deed zij al mee aan ‘the Math Olympics’ van Toscane met een prachtig eindresultaat. “Wanneer je dat combineert met mijn liefde voor software, komt dit samen in de ontwikkeling en het schrijven van software”. In haar vrije tijd bouwt ze ook al aan fashionblogs. Het trail-error-effect triggert haar. Ze moét en zál een goed eindresultaat neerzetten. Een echte vastbijter dus. Jezelf ‘smarter’ maken. Kijk, daar houden wij van.

Creatief denkvermogen essentieel voor interfaces
Naast het programmeren houdt Sara van muziek, gamen, tekenen en schilderen. De Italiaanse vertelt bevlogen: “In de basis zou je denken dat het enorm van elkaar verschilt. Kunst is abstract; je kunt niet leunen op een programma waar alles al is gecalculeerd. Je hebt vrijheid in kunst, terwijl je bij het programmeren verplicht bent om de richtlijnen te volgen. Wel is het zo dat je een analytisch denkvermogen moet hebben bij beiden om tot een goed eindresultaat te komen. Programmeren is net als een kwast: je werkt met goede tools naar een perfect eindresultaat.” Lachend: “Mijn creatieve denkvermogen draagt bij aan de grafische weergave van onze oplossingen, want dat is cruciaal voor de interface, en dus prettig voor de gebruikers.”

PCA staat voor vrijheid
In de Nederlandse bedrijfscultuur van PCA voelt zij zich thuis. “Het is de vrijheid waarop men met elkaar spreekt en communiceert. Er wordt bij PCA echt naar de persoon gekeken. Naar ambities en mogelijkheden. Dat geeft een fantastische werksfeer.” Ze besluit: “Ik voel me hier echt thuis.”

Succes Sara!

 

Ga terug naar het nieuws overzicht

WEBINAR

klaar voor de gasketelwet?

Per 1-1-2023 is de CO-certificering verplicht. Wij helpen je met het organiseren van alle rapporten, formulieren, checklists, foto’s en data van je buitendienst met onze slimme app

Meld je aan voor onze webinar op donderdag 13 oktober van 11.00 tot 12.00 uur. Wij leggen je uit hoe simpel de app werkt en wat het jouw bedrijf oplevert. Natuurlijk beantwoorden we ook je vragen meteen.