Webinar met Aareon: Slimmer Plannen - PCA

Webinar met Aareon: Slimmer Plannen

Webinar met Aareon: Slimmer Plannen

Op 5 april a.s. organiseren Aareon en PCA het webinar SLIMMER PLANNEN. Je bent van harte uitgenodigd!

Bij woningbouwcorporaties gaat het dagelijks onderhoud over een complex samenspel van kwaliteit, huurderstevredenheid en lage kosten. Aareon en PCA begrijpen dat als geen ander en bieden samen een eenvoudige, complete en geïntegreerde oplossing aan. Innovatieve software: volledig digitaal vanaf het reparatieverzoek tot aan de verwerking van de uren, materiaal en kosten. De partners werken continu aan productdevelopment en een gezamenlijke roadmap, specifiek voor woningcorporaties.

Dit levert het op:

  • Meer en betere uitvoer van klussen met hetzelfde aantal vakmensen
  • Tevreden huurders
  • De planners ontzorgen
  • Tevreden medewerkers efficiënt aan het werk
  • Minder CO2-uitstoot


Nieuwe functionaliteiten

Aan de software van PCA worden voortdurend nieuwe functionaliteiten toegevoegd, zoals het melden van een meervoudig reparatieverzoek en het toevoegen van foto’s door de huurder bij een melding. Ook is er de mogelijkheid om bij het opzeggen van de huur, gelijk een voor- en na-inspectie te plannen.

Webinar Aareon en pca

PCA is koploper

PCA is koploper met de inzet van kunstmatige intelligentie in het dagelijks onderhoud. Slimme algoritmes die je organisatie door en door begrijpen, zorgen voor nieuwe mogelijkheden om vakmensen nog slimmer te plannen. Plannen is een complex en doorlopend proces. Nieuwe opdrachten komen 24 uur per dag binnen. De software zorgt er continu voor dat jullie planningen volledig automatisch worden geoptimaliseerd. Er wordt uitgerekend wat de meest optimale planningsopties zijn, met de minste reistijd en de best passende vakman voor elke klus. Dit alles binnen enkele seconden.

Veel van de woningcorporaties waar Aareon en PCA samenwerken maken al gebruik van de slimme software. De resultaten zijn voor hen van grote waarde!

Schrijf je in voor de webinar

Wil je weten hoe Aareon en PCA helpen bij de volgende stap in het optimaliseren van uw dagelijks onderhoud? Via de onderstaande button schrijf je je in voor ons webinar Slimmer Plannen op 5 april a.s. om 10.00 uur.

Ga terug naar het nieuws overzicht

Webinar PCA met Aareon