Werken bij PCA - PCA

Werken bij PCA

Wij innoveren. High en Tech. Kom jij PCA versterken?

Wij zijn geen Apple, maar onze ambities verschillen niet zoveel!

Wil jij onderdeel uitmaken van de groeiende B2B wereld, waarbij organisaties kunnen innoveren met onze expertoplossing voor hun planning? Laat ons dan weten wie je bent. Ervaring is nuttig, maar we staan open voor jou zonder passend cv. Meer nieuwsgierig zijn we naar jouw skills en plannen.

De overeenkomst tussen Tesla, Google, Über en PCA? Dat de norm van vandaag, morgen slimmer, beter en sneller kan. Zonder beperkende bagage uit het verleden graag. PCA ontwikkelt al ruim 25 jaar software voor de grootste woningcorporaties van het land, maar ook voor het opschakelende MKB. Wij zijn een platte, nuchtere organisatie, vol prachtige ambities. Hoe zit dat met jou? 

Logo Amazon tesla Google

#VACATURES

Sales
B2B, bedrijven verder helpen met planningssoftware in hun dynamische wereld, snel schakelen, zelfstandig werken aan jouw doelen en targets, bonus, werken in een team van 4 sales-collega’s maar verbindend met het hele team, vol energie, meedenkend, nuchter. Elektrisch de boer op, maar wel in je spijkerbroek.

Consultant
Bij iedere opdrachtgever ziet het werkproces er anders uit. Hoe richt je onze standaardoplossing zo in dat de klant op maat geleverd krijgt? Jij bent de brug tussen klanten, sales-collega’s en ontwikkelaars. Je begeleidt en traint klanten. Je spreekt meerdere talen: gewoon Nederlands en technisch. Sallands mag natuurlijk ook.

Support
Dynamisch. Jij praat met onze klanten over hun vragen. PCA heeft een dynamisch geheel aan applicatieconfiguraties, accounts, parameters en interfaces. Jij bent 1e-lijns vraagbaak voor verschillende gebruikersgroepen. Complexe supportzaken die buiten je domein vallen? Dan koppel jij de juiste specialisten uit de ontwikkelteams aan elkaar zodat de klant snel weer door kan.

duik alvast in pca

SOM-magazine publiceerde meerdere keren mooie verhalen over PCA
Lees ze hier, dan leer je ons alvast een beetje kennen.

… KI van Kunstmatige Intelligentie. “Apple verkoopt ook geen AI, Tesla ook niet. Hun fysieke producten zijn wel enorm AI-gedreven. Zo is het bij ons ook. Wij verkopen geen planningssoftware, ons specialisme, maar onszelf. Als je het hebt over het product, dan leef je in vandaag. Maar als je over vijf jaar naar een ander niveau wilt, dan heb je meer nodig. Dat heeft met AI te maken en dat kunnen wij realiseren.” Lees het hele interview met Maurice Tijs hier…

Laadpaal elektrische auto

Artikel uit SOM-magazine, 2020

2012: “We hebben toen voor het eerst een transformatie naar volledig cloud-gebaseerde software uitgevoerd”, blikt de oprichter en directeur terug.

De software van PCA zorgt er voor dat bedrijfsprocessen bij een klant slimmer, beter en sneller verlopen. Als je bijvoorbeeld eigenaar bent van een installatiebedrijf, dan is het gewoon verrekte lastig om aan goede vakmensen te komen. Kortom: efficiënter werken. Meer klussen in minder tijd. “Stel dat onze software er voor zorgt dat je geen zes, maar acht klussen per dag kunt oppakken. Dus, minder reistijd, minder CO2-uitstoot en een efficiëntere werkdag.”

Vooral voor organisaties met een buitendienst (projectmatig, service of onderhoud) biedt PCA een passende oplossing. Lees meer….

Maurice Tijs

Wat wil jij weten over pca?

Stel je toekomstige collega’s zelf de vragen waar je meer over wil weten. Kijk bij nieuws, lees meer over Jelko die de handen ineen sloeg met partner Aareon, of bij onze betrokkenheid bij PCA Kwiek, handbal Dames 1 waar het ook draait om slimmer beter en sneller.

Handbal sponsoring