Werken bij PCA - PCA

Werken bij PCA

VACATURE: SUPPORT ENGINEER

Derp Derp. Noob. Newbie. Technische taal begrijpelijk?

Voor PCA is Newbie gelijk aan ‘nieuw erbie’. Een vacature dus! We leren jou graag kennen als jij de taal spreekt van onze klanten en die van ons technische team.


Vacature: Support Engineer


Vertel… wie ben jij?

Bij het woord innovatie spits jij je oren. Je houdt ervan om klanten te helpen bij het gebruik van onze intelligente software. Je bent communicatief vaardig waardoor je zowel met non-technici als met programmeurs kunt overleggen. Jij begrijpt dat we alleen in goede samenwerking prestaties verbeteren. Presteren en met veel vrijheid om kunnen gaan horen voor jou bij elkaar.

Support Engineer bij PCA
Als Support Engineer begeleid je de klant bij het gebruik van onze cloud technologie. Je beantwoordt vragen en helpt bij het oplossen van problemen. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage in de rol van tester van nieuwe (versies van) producten. Je vindt het leuk om een vraag tot in detail uit te zoeken.

De diversiteit aan klanten zorgt ervoor dat geen enkele vraag hetzelfde is. Met de ondersteuning van 25 collegae realiseer je de mooiste resultaten voor onze klanten!

PCA ontwikkelt software voor service- en projectplanning
Bij PCA bouwen we software voor service- en projectplanning. Gewoon zelf in ons Techlab. Veel van onze klanten richten zich op vastgoed of het onderhoud ervan. Ook zijn onze oplossingen waardevol in andere branches: consultancy-, schade-experts en schoonmaakbedrijven.

Door slimme algoritmen te combineren met de data van onze klant, kunnen we processen verbeteren. Onze slogan is dan ook Slimmer Beter Sneller. Dit passen we zowel op de klant als intern toe. Nederland is ons thuisland en heeft onze focus. We ontwikkelen echter ook steeds meer voor relaties in andere landen, waardoor we ons werkgebied uitbreiden.

Enthousiast? Solliciteer: maurice@pca.nl

VACATURE: FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Gezocht: Dé perfecte collega voor onze Rob.

Rob zoekt dé perfecte collega. Naast de gezelligheid mist Rob ook een aanpakker, die samen met hem de financiële huishouding van de organisatie regelt. 

Vertel… ben jij de perfecte collega voor Rob?
Bij de woorden administratie en structuur spits jij je oren. Je houdt ervan assertief én adequaat te werken. Je bent communicatief sterk waardoor je klanten en relaties goed te woord kunt staan. Jij begrijpt dat we alleen in goede samenwerking de bedrijven draaiende kunnen houden. Presteren en met vrijheid om kunnen gaan horen voor jou bij elkaar.

Financieel administratief medewerker 
Naast de administratieve werkzaamheden ben jij een belangrijke sleutel voor onze merken. Je gaat namelijk voor meerdere bedrijven aan de slag. Waaronder de merken PCA en Carema Hardware. Check gerust de websites!

Je hebt een afgeronde relevante administratieve opleiding (minimaal MBO) en ervaring met de financiële administratie van een bedrijf. Daarnaast sta je te trappelen om je in te zetten voor deze functie. Dit doe je dan op twee locaties, namelijk in Raalte en Zwolle.

Een greep uit je scala aan werkzaamheden: het inboeken van de dagelijkse financiële administratie in geautomatiseerde systemen, het debiteuren- en crediteurenbeheer en personeelsadministratie. Je kent boekhoudprogramma’s en wilt hier nog veel meer over leren.

PCA en Carema Hardware kennen internationale klanten en relaties, daarom is het beheersen van de Engelse taal een vereiste en het kennen van de Duitse taal een fijne bijkomstigheid.

Wat mag je van ons verwachten?
Naast je directe collega Rob kom je terecht in twee enthousiaste teams. Uiteraard krijg je bij ons een marktconform salaris. Het gaat om een baan tussen de 32-40 uur (in overleg is veel mogelijk). We starten met een tijdelijk contract met zicht op een vaste aanstelling. Wanneer start je?

Ben jij enthousiast en ben jij de perfecte collega onze teams? Solliciteer: rob.veldhuis@msg.nl

 

PCA WEBINARS

Schrijf je in voor ÉÉn van onze webinars !

PCA deelt graag kennis. Ook in 2021. Bekijk hieronder het aanbod van de aankomende (gratis) webinars en schrijf je in!