Plansysteem, plansysteem software, software plansysteem | PCA

Plansysteem

Uw plansysteem optimaliseren

Op een slimmer en efficiëntere manier werkzaamheden uitvoeren begint bij een goede planning. Je kunt jouw plansysteem optimaliseren door te kiezen voor de intelligente software van PCA. Door efficiënt te plannen, kun je zowel tijd als kosten besparen. Door snel te schakelen neemt de klanttevredenheid toe en houd je grip op het uit te voeren werk. 

Met de softwareoplossingen van PCA worden verzoeken van jouw klant, zoals een het verhelpen van een storing of het uitvoeren van een reparatie, vastgelegd. Zodra de aanvraag is verwerkt, koppelt ons systeem de juiste persoon aan de betreffende opdracht en plant een afspraak in. De betreffende servicemonteur krijgt een geoptimaliseerde route, zodat er niet onnodige en kostbare tijd verloren gaat aan het reizen. Laat het plannen over aan ons en lever jouw klanten sneller de gevraagde dienst!

De plansysteemsoftware van PCA

De plansysteemsoftware van PCA helpt je bij het snel vastleggen van een opdracht. Doordat de juiste monteur wordt gekoppeld aan de ingevoerde opdracht, zal het first-time-fix percentage toenemen. En dat zorgt weer voor een hogere klanttevredenheid. Je bespaart ook kosten, doordat je geen monteur naar de klant stuurt die het probleem niet kan verhelpen, omdat hij niet over de juiste vaardigheden beschikt. Je verlaagt ook kosten door het gebruik van onze app. Hierin worden belangrijke gegevens van jouw medewerkers bijgehouden. Zaken als urenregistratie, formulieren en foto’s worden allemaal handig in de app opgeslagen en dat bespaart je al gauw dagelijks een uur administratie per monteur!

Profiteer van deze voordelen:

Door de inzet van slimme software en
algoritmes versoepel je het werkproces

Waar kunt u winst behalen met onze software in uw plansysteem?

Als je benieuwd bent waar jij winst kunt behalen met onze software in jouw plansysteem, neem dan contact met ons op! Wij leggen je uit op welke manieren wij jouw planproces kunnen versoepelen en welke tools wij kunnen inzetten om het werkproces zo optimaal mogelijk voor jou te laten verlopen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om externe partijen te koppelen aan het plansysteem, het opnemen van de optie van teamplanning of projectplanning. Je betaalt per gebruiker, dus haal je voordeel uit ons systeem ongeacht het aantal monteurs dat je in dienst hebt.

ZIJ werken al met PCA