Platform – Stroomlijn planningsprocessen met het platform van PCA

Platform

ons platform met jouw data

Plannen is onze expertise, sturen is aan jou met behulp van het platform van PCA. Ons platform gaat namelijk slim om met jouw data, legt verbanden tussen de verschillende data en rekent de meest optimale planning uit. Hiermee kun je invloed uitoefenen op de klanttevredenheid. 

Voorspellen wordt mogelijk

Je kunt sneller de beste beslissingen nemen over de aansturing van teams, routes voor de buitendienst, voorraden en financiën, maar ook over invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld het weer. Voorspellen wordt mogelijk, met alle kansen van dien!

Stroomlijn je proces

Jouw binnendienst en buitendienst worden strak georganiseerd, want ons platform zorgt voor een optimale planning. Onze apps zijn eenvoudig in gebruik, waardoor er geen intensieve opleiding nodig is om ermee te kunnen werken. Iedere afdeling maakt zelf snel en slim de beste keuzes. Je bent verzekerd van realtime inzicht, continue updates en beveiligingspatches en werkt altijd met de nieuwste versie en de nieuwste functionaliteiten

Benieuwd naar ons platform?

Vraag de demo aan, we laten je graag zien hoe het werkt!

Geen investering nodig

Voor de software van PCA betaal je per gebruiker, want je sluit per medewerker een abonnement af. Je gebruikt alleen wat je bedrijf nodig heeft; inclusief evenredige kosten. Je hoeft geen investeringen te doen in prijzige servers of raamcontracten die je niet volledig gebruikt. Je betaalt naar wat je nodig hebt en dat zorgt voor grip op de kosten. Wij besparen je het hele proces van installatie, updates en onderhoud. Ook hoef je je niet druk te maken om de onderliggende infrastructuur en je kunt altijd terecht bij onze support-desk.

Altijd bereikbaar

Bij PCA is alles cloud-based. Hierdoor zijn de apps altijd up-to-date en worden jouw gegevens veilig beheerd. Het maakt niet uit waar op de wereld jouw medewerkers en klanten zich bevinden, want de software-oplosssingen zijn overal en op ieder tijdstip beschikbaar.

Wat heb je nodig?

We bekijken samen wat je nodig hebt om jouw bedrijfsproces te optimaliseren. Misschien ga je voor de digitale werkbonnen voor jouw buitendienst of het planbord of allebei? En wat te denken van de communicatie-service, de toegepaste kunstmatige intelligentie of een strategische sessie? Alles is mogelijk! Wij richten de software voor jouw bedrijf in, zodat jij je verder kunt ontwikkelen. We begeleiden het hele proces, van advies tot implementatie.

vanuit de cloud

Of je nu alleen gebruik maakt van de digitale werkbon, service- en onderhoudsplanning of projectplanning of alles samen. Je beschikt over realtime stuurinformatie, want alle apps komen samen op één centraal platform. De software-oplossingen van PCA werken vanuit de cloud en zijn dus altijd en overal beschikbaar. 

koppeling met jouw software

Dubbele invoer van informatie is niet meer nodig, want wij koppelen met jouw bestaande platfom en applicaties (crm, erp etc.). Dit voorkomt faalkosten, vermindert fouten en levert tijd en geld op. Orders en projecten synchroniseren direct met jouw planning. 

beeldscherm met software