Platform – Stroomlijn planningsprocessen met het platform van PCA

Platform

STROOMLIJN JE PLANNINGSPROCESSEN met het platform van pca

Wist je dat het planningsproces invloed heeft op kwantiteit, kwaliteit, imago en budget, nog los van de invloed op het werkgeluk en de medewerkerstevredenheid? Coen Hagedoorn Bouwgroep vertelt over het verhogen van arbeidsvreugde met behulp van het platform van PCA.

Plannen is onze expertise, sturen is aan jou

Je hebt meer stuurinformatie met het platform van PCA. Het platform legt namelijk gaat slim om met jouw data, legt verbanden tussen de verschillende data en rekent  de meest optimale planning uit. Hiermee kun je invloed uitoefenen op de klanttevredenheid. Je kunt sneller de beste beslissingen nemen over de aansturing van teams, routes voor de buitendienst, voorraden en financiën, maar ook over invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld het weer. Voorspellen wordt mogelijk, met alle kansen van dien!

Onze apps helpen het werk strak te organiseren

Jouw binnendienst en buitendienst wordt strak georganiseerd, want PCA zorgt voor een optimale planning. Onze apps zijn eenvoudig in gebruik, waardoor er geen geen intensieve opleiding nodig is om ermee te kunnen werken. Iedere afdeling maakt zelf snel en slim de beste keuzes.

Overleg met experts

APPS EN OPLOSSINGEN vanuit DE CLOUD

Jij bespaart veel tijd, omdat wij jouw bedrijfsprocessen stroomlijnen. Of je nu alleen gebruik maakt van de Digitale werkbon, Service- en onderhoudsplanning of Projectplanning of alles samen. Je beschikt over realtime stuurinformatie, want alle apps komen samen op één centraal platform. De software-oplossingen van PCA werken vanuit de cloud en zijn dus overal ter wereld op ieder tijdstip beschikbaar. 

BETALEN PER GEBRUIKER

Bij PCA betaal je per gebruiker, zo blijf je ‘in control’. En ontstaan er geen negatieve financiële verrassingen achteraf.

software oplossingen
beeldscherm met software

INTEGRATIE MET BESTAANDE SOFTWARE

Dubbele invoer van informatie is niet meer nodig, want wij integreren met jouw bestaande platfom en applicaties (crm, erp etc.). Dit voorkomt faalkosten, vermindert fouten en levert tijd en geld op. Orders en projecten synchroniseren direct met jouw planning. 

ZIJ werken al met PCA

De impact van een efficiëntere planning? #geluk

Meer tijd, meer winst, positievere klanten en bovendien meer gelukkige medewerkers. Natuurlijk hebben wij de beste applicaties voor jou, zoals die digitale werkbon. Maar we kijken ook graag verder.

Samen verdiepen we ons in de kansen voor jouw bedrijf of organisatie. Groot of klein, commercieel of maatschappelijk. Een goede planning, met de inzet van de juiste tools, heeft effect op iedere medewerker. 

Weten hoe we jou kunnen helpen?

Neem vrijblijvend contact op met onze plannings-experts. Wij denk graag met je mee!