Platform – Stroomlijn werkprocessen met het platform van PCA

Platform

Informatie als succesfactor voor alle lagen in uw organisatie

Klanttevredenheid als resultaat van uw planning
Vaak wordt onderschat welke invloed het planningsproces heeft op kwantiteit, kwaliteit, imago en budget. Nog los van de interne vergroting van medewerkertevredenheid en het werkgeluk (Bekijk de case). In iedere organisatie is de impact van de planning groot op het werkproces. En daarmee op uw klanttevredenheid!

Plannen: onze expertise. Sturen is aan u.
Het platform van PCA legt verbanden tussen verschillende data, gaat slim om met uw data, en rekent zo de meest optimale planning uit. Hierdoor heeft u stuur-informatie. Daarmee kunt u invloed uitoefenen op uw klanttevredenheid. U kunt (snel) de beste beslissingen nemen over de aansturing van teams, de routes voor uw buitendienst, uw voorraden, de financiën en invloeden van buitenaf zoals bijv. het weer. Bovendien wordt voorspellen mogelijk (met alle kansen van dien!).

Onze apps helpen u het werk strak te organiseren
PCA zorgt voor een optimale planning. Minder verspilling, minder fouten; de binnen- en buitendienst strak georganiseerd. Onze apps zijn eenvoudig in gebruik; er is geen intensieve opleiding nodig. Iedere afdeling maakt snel en slim de beste keuzes.

PCA zorgt voor

Door de inzet van slimme software en
algoritmes versoepelt u het werkproces.

Apps en oplossingen vanuit de cloud

U bespaart veel tijd, want wij stroomlijnen uw bedrijfsprocessen. Of u enkel gebruik maakt van de Digitale werkbon, Service- en onderhoudsplanning of Projectplanning, of alles samen: Al uw apps komen samen op een centraal platform. Zo heeft u realtime stuurinformatie. De software-oplossingen van PCA werken vanuit de cloud en zijn dus overal ter wereld op ieder tijdstip oproepbaar. 

Betalen per gebruiker

Doordat u bij PCA betaalt per gebruiker blijft u ‘in control’. Zo ontstaan er geen negatieve financiële verrassingen achteraf.

Integreren met uw bestaande software

Bestaande platforms en applicaties kunnen we prima integreren (CRM, ERP, etc). Dubbele invoer van informatie is niet meer nodig wat faalkosten en fouten vermindert en juist tijd oplevert. Orders en projecten synchroniseren direct met uw planning. 

ZIJ werken al met PCA

De impact van een efficiëntere planning? #geluk

Meer tijd, meer winst, positievere klanten en bovendien meer gelukkige collega’s.
Natuurlijk hebben wij de beste applicaties voor u, zoals die digitale werkbon. Wat ons betreft kijken we verder.

Samen met u verdiepen we ons in de kansen voor uw bedrijf of organisatie. Groot of klein, commercieel of maatschappelijk.

Een goede planning, met de inzet van de juiste tools, heeft effect op iedere medewerker. Het beïnvloedt processen, de cultuur en de emoties.

Weten hoe?
Kom hier in contact met de plannings-experts. Wij staan voor u klaar.

PCA WEBINARS

Schrijf je in voor ÉÉn van onze webinars !

PCA deelt graag kennis. Ook in 2021. Bekijk hieronder het aanbod van de aankomende (gratis) webinars en schrijf je in!