Software oplossing buitendienst, automatisering software buitendienst, software oplossingen buitendienst | PCA

Software oplossing buitendienst

De softwareoplossing van PCA voor uw buitendienst

Is er te weinig tijd ingepland voor een onderhoud of blijft er juist tijd over na het uitvoeren van een reparatie? Doordat de planning niet optimaal is, kan er kostbare tijd verloren gaan. Tijd waarin u mogelijk een klant had kunnen helpen. Wanneer u kiest voor de softwareoplossing van PCA voor uw buitendienst, zal uw mankracht efficiënter worden ingezet. De juiste buitendienstmedewerker zal op de openstaande opdracht worden gezet, zodat de kans dat het probleem in slechts een enkel bezoek kan worden verholpen groot is. Uw servicemonteur zal de meest optimale route krijgen, zodat hij niet onnodig tijd hoeft te verliezen met het rijden naar de locatie van de klant. Wanneer u naast de slimme planning gebruikmaakt van de digitale werkbonnen van PCA, zullen uw monteurs de administratieve handelingen die hun werkbonnen betreffen via hun smartphone regelen.

Automatisering door middel van software en apps voor uw buitendienst

Automatisering van administratieve handelingen door middel van software en apps voor uw buitendienst verkleint de kans op fouten, voorkomt dat werkbonnen zoekraken en maakt dat diverse gegevens die een opdracht of een klant betreffen overzichtelijk bij elkaar worden opgeslagen. Ook heeft u waar u ook bent toegang tot deze data. De status van de verschillende opdrachten is direct in te zien door de planning, zodat er slim ingespeeld kan worden op de situatie van het moment. Wordt een probleem sneller opgelost dan bij het plannen van de opdracht werd gedacht? Dan kan de monteur wellicht dat onderhoud in de buurt diezelfde dag nog meepakken. Als het tegenzit en er meer voor nodig is om de reparatie te verrichten, dan kan de planning meteen een vervolgafspraak inplannen. Door snel te kunnen handelen bespaart u tijd en kunt u uw klanten sneller uw diensten leveren.

Profiteer van deze voordelen:

Door de inzet van slimme software en
algoritmes versoepelt u het werkproces.

Zo eenvoudig werkt het

Vastleggen

Hogere first-time fix

Je klant heeft een storing-, onderhouds- of reparatieverzoek. Dat melden zij via het digitale klantportaal of telefonisch bij je. Het vastleggen kan in PCA of (geïntegreerd) in je bestaande ERP of boekhoudoplossing.

Snel een correcte opdracht vastlegging
Gekoppeld met je bestaande ERP-systeem en klantportaal
Juiste opdracht = hogere first-time fix

 

Plannen

Sneller dan ooit

Dagen vliegen voorbij; wij zorgen voor grip op de planning. Is de inhoud van de   opdracht bekend? Wij koppelen er een optimale planning aan.
Hoe: door de juiste persoon op de juiste plek te plannen. Incl. een geoptimaliseerde route. En direct een afspraak o.b.v. een passend voorstel voor zowel uw organisatie en als de eindklant.

Laat het planproces over aan onze slimme algoritmes, kies voor PCA’s Marlin.

Met ketenintegratie kunnen wij een afspraak van jullie klant plannen bij een onderaannemers. Zo houd je grip op uitstaand werk en verminderen faalkosten (in de keten).

Klanten sneller bedienen
First-time fix verhogen
Vermindering van reistijd door route-optimalisatie
Regie op uitstaand werk
Optimaal gebruik van beperkte capaciteit van je team

Registreren

Makkelijk: 1 uur administratie per vakman per dag besparen

De vakman kan direct aan de slag, want hij weet exact wat hij moet doen. Met onze gebruiksvriendelijke mobiele app houden we belangrijke gegevens automatisch bij. Verbruikte materialen, urenverantwoording, foto’s, (inspectie)formulieren en een handtekening van de klant.

Na afronding verschijnt de werkbon direct in de inbox van de klant. De app is flexibel instelbaar en te configureren naar uw workflow.

Snelle opdrachtverwerking
Urenregistratie
Minder administratie
Sneller factureren
Minder belasting op kantoor

Verwerken

Eenvoudig met dashboards

Het proces is klaar, de data is al op kantoor voor facturatie. Alle verzamelde gegevens zie je op je dashboards en rapporten, zodat je met één druk op de knop kunt bijsturen.

Mensen processen en klanttevredenheid optimaliseren
Inzicht en stuurinformatie
Klaar voor facturatie

Softwareoplossingen voor het efficiënt aansturen van uw buitendienst

Op onze website kunt u de softwareoplossingen voor het efficiënt aansturen van uw buitendienst ontdekken en door het online formulier in te vullen, kunt u een demo aanvragen. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden of twijfelt of onze oplossingen passen bij het type bedrijf dat u heeft, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of ons een e-mail sturen. U kunt uw vraag ook aan ons voorleggen door het contactformulier op de website in te vullen en te versturen. Wij zullen zo snel mogelijk een inhoudelijke reactie geven op uw bericht.

ZIJ werken al met PCA