Plezier in je werk: het mooiste resultaat van Coen Hagedoorn Bouwgroep en PCA - PCA

Plezier in je werk: het mooiste resultaat van Coen Hagedoorn Bouwgroep en PCA

Plezier in je werk: het mooiste resultaat van Coen Hagedoorn Bouwgroep en PCA

Slimme automatisering maakt het werk leuker voor medewerkers! Het vermindert tijdrovende taken en niet-vlottende werkprocessen waar we ons aan irriteren. Coen Hagedoorn Bouwgroep (CHB) en PCA sloegen de deskundige handen ineen. Twee jaar geleden startte een intensief strategisch traject waarbij processen onder de loep genomen werden. Uiteindelijk voorzag PCA 19 vestigingen van CHB van slimme software. Maar belangrijker nog: samen gingen ze de uitdaging aan om een relevante bijdrage te leveren aan het plezier in het werk van alle medewerkers. Missie geslaagd?

PCA: partner voor proces-optimalisatie
PCA startte met het onder de loep nemen van de missie van Coen Hagedoorn. Hierbij trad zij niet alleen op als softwareleverancier, maar meer als partner die meedenkt over het optimaliseren van processen. De PCA- software is de afgelopen tijd flink doorontwikkeld: van plannings-software maakte het een sprong naar de functie van een bedrijfs-efficiënte tool. Dankzij de samenwerking kon PCA verder werken dan een reguliere implementatie. De kracht voor beide partijen zit ‘m in het onderzoeken en waarmaken van de missie van CHB. Het gehele bedrijfsproces is daarvoor nauwkeurig onderzocht en getoetst aan dat ene doel: hoe kan software dit efficiënter maken, zodat het werkplezier groeit.

Processen slimmer beter sneller
Opdrachtgevers communiceren steeds vaker digitaal met CHB. Met meer dan 60 woningcorporaties, vraagt dat om een doordachte geautomatiseerde aanpak. Hoe kunnen we handmatige invoer van opdrachten en taken verminderen? Hoe communiceren we in de kleur en taal van de klant? Kan dat slimmer? Jazeker! Dankzij de PCA-software vinden er nu veel processen automatisch plaats.

Van werkplezier naar een hogere huurderstevredenheid
Door de inzet van de oplossingen van PCA worden processen vereenvoudigd. Hierdoor kan Coen Hagedoorn samen met de opdrachtgever, co-makers en leveranciers zorgen voor goede, gezonde én betaalbare woningen. Dat resulteert in tevreden huurders. En dat is nou éxact waar Coen Hagedoorn het voor doet.

Samen slimmer, beter, sneller
De implementatie van de 19 vestigingen is de start van het grote geheel. Het project is nog niet klaar, of beter gezegd: nooit af. Het kan altijd slimmer, beter en sneller. En dat doen we samen. We blijven samen optimaliseren om het werkplezier te vergroten én de tevredenheid van huurders van meer dan 60 corporaties te vergroten. Wordt vervolgd…

 

Ga terug naar het nieuws overzicht

PCA WEBINARS

Schrijf je in voor ÉÉn van onze webinars !

PCA deelt graag kennis. Ook in 2021. Bekijk hieronder het aanbod van de aankomende (gratis) webinars en schrijf je in!