Werkorder management, management werkorders, werkorder management software | PCA

Werkorder management

Grip op de werkorders met werkordermanagement

Een werkorder bevat belangrijke informatie over de goederen of diensten die een klant geleverd wil krijgen. Hierbij kun je denken aan een taak die uitgevoerd moet worden, zoals het plegen van onderhoud aan een systeem of het verhelpen van een storing, de materialen die nodig zijn om de taak uit te kunnen voeren, de geschatte tijdsduur van de klus en de kosten die de opdracht met zich meebrengt. 

Vaak is een werkorder een papieren document, maar het is ook mogelijk om deze formulieren digitaal te beheren binnen de werkordersoftware. Deze vorm van werkordermanagement brengt meerdere voordelen met zich mee. Je voorkomt ermee dat fysieke documenten zoek raken en je hebt toegang tot alle belangrijke gegevens, waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

werkorders in goede banen leiden

De planning- en servicesoftware van PCA is de uitkomst voor het in goede banen leiden van de werkorders. Door alle opdrachten en bijbehorende informatie binnen een enkel systeem te beheren, behoud je het overzicht en houd je dus grip op de gang van zaken. Ook de buitendienst heeft alle nodige informatie binnen handbereik, zelfs wanneer zij even geen toegang hebben tot het internet.

Profiteer van deze voordelen:

Door de inzet van slimme software en
algoritmes versoepel je het werkproces

werkordermanagementsoftware van PCA

De werkordermanagementsoftware van PCA is een waardevolle combinatie van registratie en planning. Onze tools bieden je de mogelijkheid om naast het registreren van arbeidsuren, de orderstatus en het registreren van materialen overal en altijd inzicht te krijgen in de planning. Je kunt afspraken herplannen bij de klant, de klantinformatie erbij pakken en de historie van de werkzaamheden bij de klant inzien.

Daarnaast kun je documenten en foto’s maken met de software en deze versturen. Formulieren kunnen digitaal worden verwerkt om jezelf en je medewerkers veel administratieve handelingen te besparen. Ben je benieuwd wat onze werkbontools voor je kunnen betekenen en wil je weten waar jij winst kunt behalen? Neem dan contact op met ons op! 

ZIJ werken al met PCA